#1 Snapshot Diary Tallinn

tallinn1

Vanmorgen op het vliegveld was het nog een verrassing maar we zitten in Tallinn, te Estland!

Als je het nog niet gelezen hebt, ik ben samen met Claartje en Daisy drie dagen op citrytrip met srprs.me. Vanochtend op het vliegveld onze kraskaart gekrast en daar kwam Tallinn uit. Het was wel echt even spannend, ik heb het moment gefilmd dus dit zal ik nog met jullie delen!

tallinn2

Op naar de gate en naar het vliegveld. Het vliegtuig was echt heel klein. Nog nooit met zo een kleine vliegtuig gevlogen. Claartje moest zelf bukken 😉 Haha!

PicMonkey Collage

Eenmaal aangekomen in Tallinn zijn we gelijk op pad gegaan om de stad alvast een beetje te verkennen. Het doet ons denken aan Praag of Budapest. Heel oud en groot maar ook gezellig!

food

We begonnen trek te krijgen dus we besloten een tentje op te zoeken om te eten. Pompoensoep en salades! Heel erg lekker:) Daarna op naar het hotel om in te checken.

asdfd

In het hotel gaan we eerst even werken met z’n drieën. Dat moet natuurlijk ook gewoon nog gebeuren! Dit doen we wel op het terras natuurlijk. Wat we nog niet wisten, is dat het hotel een 5 sterren (!!!) hotel is. Echt prachtig!

adfasd

Vervolgens gaan we weer op stap te gaan! Uit eten. We nemen alle drie ons camera mee, want hey ; we zijn foodbloggers 😉 Heel chill dat ik niet als enige een hele fotoshoot aan het houden ben met het eten op tafel. We gaan bij het restaurant eerst op het terras zitten met een wijntje en besluiten dan naar binnen te gaan om te eten. Heel leuk om Dais en Claartje nu wat beter te leren kennen.

PicMonkey fsdasf

Na het eten lopen we richting een ander gedeelte van Tallinn waar we koffie of thee willen doen. We komen in een hele leuke buurt terecht en gaan hier zeker weten morgen nog een keer heen!

PicMonkey sddsf

We komen aan in een heel leuk tentje waar we morgen zeker willen lunchen! Hele leuke dingen op de kaart en voor nu neem ik de chai thee. Die overigens precies zo gemaakt is zoals ik gewend ben. Ik gok chai tea van David Rio. Heerlijk vind ik dat! We lopen weer richting het hotel en gaan dan slapen. Morgen vroeg op om te rennen!

Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (4)

 • Reply

  Ziet er gezellig uit!

 • Reply

  Superleuk! Voor welke surpriseme reis hebben jullie gekozen? Niet broke toch? Heel benieuwd! M’n vriend en ik willen ’t zelf ook nog heel graag een x doen!

  • Wij hadden de citytrip!

 • Reply

  Wat leuk! Echt grappig dat je op deze manier toch op bestemmingen komt waar je zelf nooit voor zou kiezen!

Leave a Comment