#10 Photo Diary

IMG_4782

Een nieuwe week, een nieuwe Photo Diary, kijk je mee?

Maandag was mijn broertje jarig! 19 jaar alweer, wat gaat de tijd snel. Ik had een druk dagje ingepland (lees: studie) maar in de ochtend ben ik natuurlijk wel even langs gegaan. Met een heerlijke red velvet taart natuurlijk. Taart hoort gewoon op je verjaardag.

Schermafbeelding 2015-04-10 om 09.33.03

Daarna even een snelle gym-sessie eruit geknald en daarna op naar Anne (vriendinnetje) om daar de middag  aan mijn scriptie te zitten. Inclusief Frozz ijsje, yum!

Schermafbeelding 2015-04-10 om 09.35.25

Dinsdag kregen we met het Personal Body Plan team een koffie cursus bij de Star Bucks en er was een jarige (Jelmer de Boer) in ons midden! Nigel heeft de vezelrijke kwark taart gemaakt en hij was heerlijk!

IMG_4958

Donderdag was de eerste training met ons bij Run2Day, op weg naar de finish 16 mei. Eerst een warming-up en daarna rennen! Gelijk een afstand van wel 7km! Goed bezig meiden!

IMG_5007

Na de 7 km was ik niet meer zo aan het lachen maar de run was zeker leuk! 😀

FullSizeRender-1

De dag erna heb ik maar een dagje thuis werken ingepland en heb ik ook even een grote schoonmaak gehouden. Het huis rook weer naar bloemetjes.

IMG_5061

Oke – serieuze verslaving. Deze Protein & oats bars zijn echt gevaarlijk lekker..

IMG_5069

Met mijn zusje en broertje zaterdag langs geweest bij de Yoghurt Barn. Was alweer een tijdje geleden zeg!

IMG_5075

Smullen.. yummm!

Schermafbeelding 2015-04-11 om 21.26.18

Oke oke.. ik wist dat ik een serieuze pindakaas verslaving had maar dit slaat wel echt alles hihi. Ik ben in ieder geval voor een tijdje voorzien..

IMG_5101

Mijn eerste echte DoorMeal bestelling die ik zaterdag zo aan de deur bezorgd kreeg. Wauw – dit was zo lekker!

IMG_5121 IMG_5124

Zondag was even een dag van rust en samen zijn met mijn vriend. We hebben veel gewandeld en zijn gaan lunchen. In onze drukke agenda’s hebben we niet vaak de tijd om zulke dingen te doen dus dit was een fijne dag!

chicken nuggets

De dag afgesloten met deze heerlijke maaltijd die Nigel zo even uit zijn mouw had geschud. De kip nuggets vind ik wel een mooie voor voedzooi ook, receptje komt online!

Sorry for the lack of photo’s trouwens. Ik beloof dat ik deze week meer foto’s zal maken!
Hoe was jullie week?

Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (6)

 • Reply

  Leuke en drukke week!!

  komt die ooooo zo leuke trui nog terug op voorraad ofzo?!
  ik wil die peanut butter lover trui heel graag hebben, was telkens te laat!!! (sip)

 • Reply

  Leuke photodiary! Hoe smaakt de pindapasta caramel :)?

  • Heel goed, pindakaas maar dan net wat zoeter! Fijne afwisseling vind ik

  • Oeioeioei…door jou ben ik nu al verslaafd aan de pindapasta cacao en nu komt die caramel….. en ik zag in de b&f shop dat er ook nog een witte pindapasta met rozijn komt…. ik vrees voor mn eigen verslaving!

 • Reply

  Lekkere drukke week heb je weer gehad hoor! Die sushi van doormeal ziet er echt hemels uit!

  • Dat was het ook zekerrr!

Leave a Comment