#11 Jenny’s Diary

De laatste twee weken van juni vlogen voorbij. Veel gewerkt maar ook veel leuke dingen gedaan. Het Friends of the Brands event, hummus party van de Albert Heijn, Jacky en Mowgli die bij ons logeerden en nog meer. Kijk en lees je gezellig mee?

Twee weken terug was het giftsuite event van Friends of the Brands waar ik voor was uitgenodigd. Dit is kort gezegd een event waar bn’ers, bloggers en vloggers worden uitgenodigd en allemaal producten krijgen van merken om daar kennis mee te maken. Ik heb zoveel leuke dingen gekregen! Horloges, haarbanden, kleding, make-up, droogshampoo en nog veel meer!

Esmee en Carolina waren ook van de partij! We gingen eerst ontbijten met producten van Rude Health en daarna werden we verwend met allemaal cadeau’s!

Ik heb onder andere deze vet mooie haarband gekregen van Atelier des Femmes in de kleuren geel en roze. Ik weet niet of je hem goed ziet op deze foto maar anders moet je ook maar even een kijkje nemen op hun Instagram. Ik ben er heel blij mee! Ook vet leuk voor op vakantie. 

Dit is de kleur roze, mooi hè? M’n zusje heeft hem direct van me gestolen 😉

Wat een knapperd! Zo leuk dat ze drie volle weken bij mij logeren. Ik word echt zo blij van deze twee harige vriendjes.

This happened! Mijn eerste hummusparty, ter ere van de nieuwe smaken hummus die nu in de schappen van de Albert Heijn liggen.

Ik werd ontvangen met bubbels! Bubbels en hummus, een top combinatie als je het mij vraagt.

Kijk nou, wat een plaatje. Er stond een hele lange tafel vol met fruit en groenten. Zo kleurrijk! Dit was het oranje gedeelte en daar lag de gloednieuwe gegrilde groenten hummus.

En dit zijn alle nieuwe smaken: avocado, gegrilde groenten, curry madras en rode biet. Op Instagram vroeg ik jullie wat jullie het lekkerst leek. Mijn favoriet is de avocado hummus!

Ook heb ik een hele leuke shoot gedaan in samenwerking met Verkade. Jelmer was ook van de partij. Kijk mij nou shinen in een Verkade jurkje. Jelmer had een pak aan! Foto’s (en filmpje!) volgen snel!

We hebben Mexico geboekt! AAH!! We gaan eind oktober en zijn er ook tijdens Day of the Dead. Ik wil al zó lang naar Mexico om Day of the Dead (je kunt hier meer lezen over deze feestdag) mee te maken en nu gaan we ook precies deze periode. Dit wordt echt mijn droomvakantie. Ik ben ontzettend benieuwd en ben nu al aan het aftellen.

Ik ging uit eten met Jelmer en Ted. Ted ken je natuurlijk van het beroemde wijn Instagram account: @ikweetniksvanwijn. Jelmer maakte een filmpje over Zuid-Tirolse wijn samen met Ted en je moet het zien. En ook lezen, dat kan hier.

We gingen uit eten bij Restaurant Hangar en namen de Barolo. Wat Ted daar van vond? Dat lees je hier!

Five Leaves

Ik was het laatste weekje juni overigens alleen thuis. Jelmer was een weekje vakantie vieren in New York met een van zijn beste vrienden. Zo nu en dan kreeg ik updates. Ook toen hij weer deze goddelijk ricotta pannenkoeken aan het eten was.  Stinkend jaloers was ik natuurlijk 😉 Ga jij binnenkort ook naar New York? Vergeet dan niet dit artikel te checken. Je zult er geen spijt van krijgen!

Op werk hebben we nu een hele studio gebouwd en dat is echt heel tof geworden. Nu kunnen we hele vette filmpjes en foto’s schieten voor Personal Body Plan en DoorMeal!

Kijk nou hoe mooi deze foto voor DoorMeal is geworden?!

Ik krijg er honger van. Jij ook?

gladde benen

Ik mocht van Braun de Silk-épil 7 testen voor mijn blog. De zomer is nu hier (al lijkt het er niet echt op) dus we zeggen massaal vaarwel tegen onze wintervacht. Het liefst wil ik alles laseren maar dat is nogal duur, nog even sparen! ? Ik ben al super blij dat door epileren je haartjes voor een lange tijd wegblijven. Ben je benieuwd wat ik vind van de Braun Silk-épil 7? Ik heb er een artikel over geschreven en die kun je hier lezen. Door dit artikel is overigens de categorie ‘beauty’ geboren. Ik wil vaker over dit soort dingen schrijven omdat dit mij ook erg interesseerd!

Karnemelk smoothie

Ook heb ik een heerlijk smoothie receptje voor je klaar staan in samenwerking met Campina Karnemelk. Deze kun je hier vinden. Een tropische friszoet smoothie met een twist!

cinnamon rolls

En heb je dit recept al gezien? Dit moet en wil je echt proberen. GOD-DE-LIJK! Snelle cinnamon rolls, binnen een half uur op tafel. Hier krijg je geen spijt van. Recept: hier!

Romige citroenrisotto

Mmm en deze frisse en ultra romige risotto met citroen en mascarpone. Love it! Recept: hier!

poke toast

En zojuist heb ik ook dit receptje op de blog geplaatst. Het recept voor de poke toast. Een mix van een avocado toast en een poke bowl. Het water loopt me weer in de mond. Recept: hier!

Een tijdje terug liet ik mijn volle concealer van M.A.C. vallen en hij brak in stukjes op de grond. Helemaal niet meer te redden want overal lag glas. Balen want hij was net nieuw. Dit had ik op mijn Instagram story geplaatst (zie links) en een week later kreeg ik een nieuwe concealer in de bus. Dat vind ik nou echt leuke post <3 Thanks M.A.C.!

 

Dikke tip: de documentaire What The Health. Het is een vervolg op de welbekende documentaire Cowspiracy. De film laat zien hoe gevaarlijk eigenlijk de op winst gerichte en geïndustrialiseerde voedselconsumptie is voor de gezondheid. Ze gooien het hier dus wel op een andere boeg dan in Cowspiracy maar het komt op hetzelfde neer; go vegan. Het is weer lekker Amerikaans maar het heeft me wel ontzettend aan het denken gezet. Ik wil nóg minder dierlijke producten gaan eten. What the Health is te bekijken op Netflix.

Ik heb deze week trouwens éíndelijk mijn diploma opgehaald, yay!

Aan het logeerpartijtje met mijn harige vriendjes kwam helaas een eind. Donderdagavond bracht ik Jacky en Mowgli weer terug naar mijn moeder <3

Jelmer kwam gisteren terug vanuit New York en kon niet wachten om alvast mijn verjaardagscadeau te geven (ik ben 17 juli jarig). Had ik natuurlijk geen problemen mee. YAY! Ik ben hier zo blij mee. Een hele tijd terug stapte ik het vliegtuig met deze koptelefoon en verliet ik het vliegtuig weer zónder deze koptelefoon. Ik had deze gekregen van Bose en was er zo ontzettend blij mee. Dat ding is echt geweldig! Dus ik baalde er nog al van dat ik hem ben kwijtgeraakt. HOE LIEF!

Dat waren mijn laatste twee weken van juni alweer. Hoe was de maand Juni voor jou?

Jenny

Volg mij ook via Bloglovin, Facebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (0)

Leave a Comment