#12 Jenny’s Diary

Mijn verjaardag, mijn eerste make-up tutorial, het huis inrichten, veel truffel pasta eten, veel uit eten geweest en Jelmer die bezig is met een nieuw boek! Kortom hoog tijd voor weer een nieuwe diary!

Want oeps, ik had al een maand geen diary geplaatst op mijn blog. Ik heb het zo druk gehad met dingen áchter de schermen. Privé maar ook zakelijk. Vet veel leuke samenwerkingen, nog druk bezig met ons huisje inrichten, bedenken wat ik nou nóg meer wil doen met jennyalvares.com en ga zo maar door. Ik denk dat het ook weer hoog tijd wordt voor een nieuwe personal update. Ga ik mee aan de slag! Voor nu neem ik je mee in hoe ik de gehele maand juli heb ervaren. Leuk dat je hem weer wil lezen <3

Birthday girlllll 🎉🎈📆 TIME FLIES, alweer een kwart eeuw 👵🏻

A post shared by Jenny Alvares (@jennyalvares) on

Laten we beginnen met dat ik deze maand 25 ben geworden! Alweer een kwart eeuw, tijd vliegt écht. Voor mijn verjaardag zijn Jelmer en ik naar Scheveningen gegaan. We sliepen in het Kurhaus hotel* aan het strand en dat voelde als een mini-vakantie.

We hebben geluncht bij Little V in Den Haag. Echt, dit was VET lekker. Heerlijk Vietnamees. Een dikke aanrader mocht je in Den Haag zijn ooit. Ik zou hier zo weer gaan eten als we nog eens die kant op gaan.

’s Avonds aten we Catch by Simonis en dat was ook heel leuk want we dronken wijn en aten kreeft en zalm. YUM.

De dag erna was ik pas echt jarig en gingen we naar de Sligro om verse truffel te halen. Ik wilde namelijk heel graag zelfgemaakte truffelpasta eten en dat was dus vet goed gelukt, YES. Natuurlijk heb ik ook het recept met je gedeeld en deze kun je hier vinden. Dit wíl je maken, trust me.

Beginvan de maand kreeg ik een heel leuk pakketje van Verkade waar onder andere hun nieuwe repen in zaten en een fles champagne om het te vieren. Verkade en ik zijn een samenwerking aangegaan en dat heb je misschien wel voorbij zien komen. Zie de volgende Instagram foto:

Ik vind dit zo’n leuke foto van Jelmer en mij. Ik word er helemaal vrolijk van 😀

Ik ben met mijn lieve vriendinnetje Roos uit eten geweest bij vis Restaurant Stork in Amsterdam Noord en dat was heel leuk en gezellig. We aten vis (duh) en dronken lekker veel wijn <3

Dit is toch genieten <3 Ik vind uit eten gaan met vriendinnen zo leuk. Word ik oprecht heel happy van.

Roos en ik hebben van de week ook samen geshoot! Naast modellenwerk, wil ze ook meer met fotografie doen. Ik was haar model om mee te oefenen. We hebben binnen geschoten maar ook buiten. Ik vond het vet leuk! Foto’s volgen binnenkort. Ben heel benieuwd naar het resultaat.

my everyday make-up

Dit vond ik VET spannend. De laatste tijd ben ik me steeds meer en meer gaan verdiepen in make-up en dit zat er dus al aan te komen. Ik heb een make-up tutorial gemaakt (ja, echt!) en je leest en ziet er hier meer over.

Zoals ik al zei, zijn Jelmer en ik nog druk bezig met ons nieuwe huisje. We wonen er nu al drie maanden maar af is het nog lang niet. Ik ben deze maand weer naar de Ikea gegaan voor gordijnen en lampen, want die hadden we dus nog niet. Helemaal geslaagd!

De gordijnen hangen en de lampen ook!

Oja, had ik al verteld dat ik een Le Creuset pan heb GEKREGEN van Le Creuset zelf? Dit is echt een dream come true. Zo dankbaar. Ik kook er nu echt een aantal keer per week uit. Het is echt een fantastisch pan. I love it.

Hehe daar zie je de truffelpasta weer 😉 Ik heb hier twee keer gegeten in één week tijd en dit was mijn inspiratie voor mijn truffel pasta recept. Ik at dit bij Impero Romano en dat was zó lekker. Mmm. Het water loopt me weer in de mond.

Over pasta gesproken. Dit receptje is ook echt een aanrader. Pasta met wodka! Een recept van Donna Hay met een eigen twist. Pasta, wodka, citroen, garnalen en room. Een smaakexplosie en bovendien super makkelijk om te maken en heel snel klaar.

acai bowl

Ik maakte dit heerlijke ontbijtje voor Coca-Cola en daar snap je natuurlijk niks van. Het volgende filmpje maakt het wat duidelijker.

Ik vind het filmpje echt heel leuk geworden en het was ook echt heel leuk om Maaike in het echt te ontmoeten. Benieuwd wat jij van het filmpje vindt1

Ontbijtjes, ontbijtjes. Dit ziet er toch fantastisch uit? Ik woon dus samen met een kookprins (is dat een woord?) en heel vaak wordt er voor me gekookt. Zo lief! Het is elke keer weer een feest. Kijk dit omelet ontbijtje nou? Daar word je toch vrolijk van <3

En dit ontbijtje! Fluffy ricotta pancakes met maple syryp, blauwe bessen en aardbei. Liefde gaat echt door de maag jongens, bij mij althans 😉

De dag na mijn verjaardag ging ik met vriendinnetjes eten bij een nieuw Italiaans tentje op de Eerste Constantijn Huygenstraat: FIKO. De pizza’s waren verrukkelijk en de cheesecake echt to die for. Hier kom ik weer terug hoor!

Ik ben wel echt van het uit eten gaan merk ik alweer. Ik vind het gewoon zo lekker en vooral heel gezellig. Vorige week at ik met m’n zusje bij Nelis West in Amsterdam West en daar heb ik ook een review over geschreven. Deze kun je hier terug lezen. Spoiler alert: VET lekker.

Teisseire

Ojaa! Voor ik het vergeet: je kunt nu nog aanmelden als bloginsider van mijn blog! Ik vind dit een hele toffe actie. Samen de 0% suiker limonade van Teisseire testen en deze op een fotootje zetten. Lijkt je dit wat? Check dan gauw even deze blog. Als bloginsider van mijn blog, krijg je thuis gratis een box thuis gestuurd met de limonade. Bovendien valt er ook nog iets te winnen (ja, echt!) en dat vind ik heel tof. Doe je mee? Zou ik héél leuk vinden.

Ik heb het heel lang uitgesteld (een jaar) maar vrijdag heb ik dan eindelijk m’n verstandskies laten trekken. Het trekken viel reuze mee. Door de verdoving voel je er natuurlijk niets van maar zodra die is uitgewerkt doet het wel pijn. Nu nog steeds overigens. Terwijl ik dit aan het typen ben, zit ik op bed met pijn aan mijn rechterkaak.

Gisteren ging ik even naar de stad omdat thuis zitten heel de tijd totaal niet chill is. M’n zusje en ik hebben wat geshopt en zijn langs de patatzaak van Lil kleine gegaan. Daar hebben ze dus black angus burgers op een brioche bun en patat met allemaal chille sausjes zoals truffel mayo en KAAS. Net zoals in Amerika. I love it. Na een paar uur had ik wel alweer erge pijn aan m’n kaak en ging ik weer naar huis voor pijnstillers. Even rustig aan doen.

Om de diary met ontzettend goed nieuws af te sluiten: Jelmer is weer bezig met een nieuw boek. Een boek waarmee jij honderden euro’s gaat besparen op je vliegtickets. KOM DAT ZIEN: www.thuisblijvenisduurder.com. Einde diary.

Hoe was jullie maand juli en wat staat er op de planning in augustus? Gaan jullie nog op vakantie?

Jenny

Volg mij ook via Bloglovin, Facebook & Instagram

*In dit artikel zijn affiliate links verwerkt – zie mijn disclaimer.

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

  • Reply

    Wat een leuke diary weer Jenny! Zoooo veel lekker eten dat ik er gewoon honger van krijg haha. En die verstandskies heb ik een paar jaar geleden ook laten trekken, dat vond ik ook echt drama. Hopelijk gaat het snel beter met de pijn. Ik kijk al weer uit naar je volgende diary van augustus! X

    • Heel lief dat je een berichtje achterlaat! Ja, pff echt een drama hoor. Heb er een week ziek van gelegen, geen leuk grapje. Nu weer beter helemaal!

Leave a Comment