#12 Photo Diary

FullSizeRender-16

Omdat het morgen Koningsdag is, vandaag al een Photo Diary! Kijk je mee?

IMG_5585 FullSizeRender-15 IMG_5589IMG_8018

Maandag voelde echt als een zondag. Lekker over de markt gewandeld in het zonnetje, boodschappen gedaan en een heerlijk avondmaal op tafel getoverd.

Dinsdag de hele dag in de bieb.. Gelukkig wel met een ijsje van Frozz!

IMG_5703

Woensdag in de ochtend college en daarna ging ik studeren op kantoor van DoorMeal.. De chef had iets te vieren dus er was TAART! Vezelrijke kwarktaart, yes!

IMG_5718

En we sluiten de dag af met een DoorMealletje natuurlijk. Heerlijke dorade met courgetti.

pizzadilla

Ik had trouwens de meeste pageviews ooit gehaald woensdag, met dit awesome pizzadilla receptje! Misschien moet ik vaker pizza of burger receptjes maken. Daar worden jullie dus blij van? Ik ook! Gaan we doen dus!

IMG_5754

Donderdag weer een heerlijk receptje voor jullie gemaakt!

IMG_5788 IMG_5787

En in de namiddag was de book en metromode launch van Anna Nooshin, zo spannend en leuk! Ben heel benieuwd!

De volgende ochtend gelijk een start gemaakt in het boek!

FullSizeRender

En daarna de sportschool in. Heb een weekje rust genomen van het sporten door omstandigheden en vrijdag het heel rustig aan gedaan. Ik dacht ik doe even gek: een work-out met alleen mijn favorieten oefeningen. Heel prettig om zo te trainen! Die houd ik er in:)

IMG_5860

Vrijdagavond burgeravond bij DoorMeal! Yummmy!

IMG_5959

Zaterdag vroeg uit de veren want om 9 uur moest in on set zijn voor een fotoshoot. Binnenkort meer hierover!

IMG_5992

Bij thuiskomst lag er een pakketje van de body & fit op me te wachten! Ik kreeg deze pindapasta van ze om te proeven, ze wilden natuurlijk mijn mening weten als echte peanut butter lover.. Mijn mening lees je hier!

FullSizeRender-2

Even een tropisch-momentje. Ik ben echt fan van deze kokosnoten! Het kokoswater is velen malen lekkerder en het vruchtvlees al helemaal!

peanut butter lover

Het is trouwens echt je aller laatste kans om deze awesome trui te winnen! Lees hier meer over de win-actie. Donderdag maak ik de winnaar bekend.

En nu ga ik weer door naar de sportschool voor mijn tweede work-out deze week. Weer rustig aan, niet te zwaar en gewoon doen waar ik zin in heb. Fijn om zo even af te wisselen! Geniet van jullie zondag lieve lezers en veel plezier MORGEN!
Wat zijn jullie plannen?


Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (4)

 • Reply

  Hij is weer heel erg leuk!
  en wat een lekker eten allemaal jum jum

 • Reply

  Krijg honger van al dat lekkere eten, ook al heb ik net avond gegeten 😉
  Op Koningsdag heb ik helaas de hele dag gewerkt.
  Liefs, Charlotte

 • Reply

  Hoi Jenny!

  super leuke foto’s weer deze week;)

  Ik ben een beetje langs de rommelmarkten geweest en jij?

  Kan je trouwens al wat zeggen over je boek? of die al in de making is? Ik ben echt super benieuwd er naar klinkt echt gaaf 😉

  Liefs Sandra

 • Reply

  Lekkerding van me <3

Leave a Comment