#19 Photo Diary

IMG_8512

Een nieuwe week, een nieuwe Photo Diary. Kijk je mee?

Jacky

Maandag gingen we Jacky, ons nieuwe huisgenootje, ophalen! Ik was de dagen echt aan het aftellen en ben zo blij met hem! Mijn hele maandag bestond eigenlijk aan het wachten en alles voorbereiden van de kat! En ophalen en daarna de hele avond met hem spelen.

IMG_8495

Dinsdagochtend op naar de tentamenzaal voor een tentamen die ik nóg steeds niet had gehaald. Cijfers hebben we al terug en ik heb een dikke 7! Een 7.3 om precies te zijn – YES! Terwijl ik in de tentamenzaal zat, had Nigel zijn fotoshoot waar die al drie weken lang naar toe aan het leven was. Het resultaat heb ik al mogen zien en DAMN! Het blad ligt 16 juli in de winkels. Zo trots! In de avond hebben we het even gevierd met SUSHI!

IMG_8513

Woensdag op naar Den Bosch want… we gaan Mowgli ophalen! Een rit, dat wel, maar het was het helemaal waard. Zo blij met Mowgli en nu heeft Jacky ook een maatje. Echt dolgelukkig met Jacky & Mowgli in huis!

IMG_8576 IMG_8577Schermafbeelding 2015-06-14 om 15.56.10

Donderdag was het super mooi weer dus gingen Roos, een van mijn beste vriendinnetjes, en ik even een tan-sessie houden aan het water. Afgesloten met een DoorMeal! Heer-lijk!

FullSizeRender

Vrijdag ochtend begin ik met werk, net zoals ieder andere dag eigenlijk, maar hoe kan ik nou werken met deze schatjes in huis? Ik smelt elke keer en doe er twee keer zo lang over dan normaal haha!

Schermafbeelding 2015-06-14 om 16.04.44

FullSizeRender-1 FullSizeRender-2

Dan ga ik met Anne op naar EINDHOVEN! Want ook Anne is verliefd geworden op een Brits Korthaar en we gaan kijken naar een nestje. Het klikt helemaal en ze mag gelijk mee naar huis. Zo leuk! Kattenvriendinnen zijn we nu 😉

Schermafbeelding 2015-06-14 om 16.07.15Schermafbeelding 2015-06-14 om 16.08.42Schermafbeelding 2015-06-14 om 16.13.27

Sorry voor de kattenspam maar ik ben gewoon zo blij met Jacky & Mowgli!

IMG_8734 IMG_8741

Zaterdag ging ik met DoorMeal mee naar Endemol. Ze kwamen in de avond op TV bij Makers Channel Playground op FOX! Kijk ze shinen, de mannen! Deze pizza’s zijn trouwens echt extreem lekker. Ik baal dat ik donderdag niet in Amsterdam ben anders had ik het wel geweten.

IMG_8832 IMG_8843-1

Ik sluit de week af met een gym bezoek en als post-workout meal wat mediterraanse hapjes want Nigel en ik vliegen einde van de week naar Marrakesh. Alvast wat voorproeven! Kan echt niet wachten. Dit wordt onze eerste echte vakantie samen, als is het maar voor 4 dagen!

Als jullie tips hebben voor Marokko – let me know!

Jenny

 

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (8)

 • Reply

  Wat een schatjes zijn jullie katjes! Ik ga zelf over een half jaar ook op zoek naar een nestje met Briste Korthaar kittens. Hoe hebben jullie ze gevonden? Alleen via je oproep op Instagram? Heb je nog tips waar je op moet letten? Dankjewel!

 • Reply

  Wat een schatjes! Kom maar door met die spam, haha.
  Ik ben zelf ook een beetje verslaafd aan mijn kat dus ik begrijp het héél goed.
  Trouwens, Marrakech. Wauw! Mijn vriend en ik hebben dat ook op de planning staan… benieuwd naar jullie verhalen!

 • Reply

  Ahh, de katjes! Smelt!

 • Reply

  Super leuk! Heel veel plezier op jullie mini vakantie, geniet er lekker van X

 • Reply

  Je katten zijn zo leuk!! Wij hebben vorige week zondag onze kitten opgehaald. En de foto op het toetsenbord is dan ook erg herkenbaar. Zo gezellig, maar niet erg productief! Of ze ligt in mijn arm te slapen, waardoor ik met één hand moet typen. Of ze loopt over mijn toetsenbord.. Maar ze zijn het waard!

 • Reply

  Riad Carina is echt FAN-TAS-TISCH!!!! Mega aanrader. Heel romantisch, dichtbij alle bezienswaardigheden en op 50 meter wandelen van de Medina en Djama el fna. Geweldig.

 • Reply

  ga naar marrakesh!
  de mooiste stad die ik ooit heb gezien.
  met name oud marrakesh, het atlas gebergte, jamaa el fna, souks, hammam, berbers in de sahara of in het gebergte, essouira badplaats, argan oil dames

  have fun!

 • Reply

  ik ben nu in marokko!! Haha toevallig- mijn enige tip is ook al is het flat, probeer een surflesje mee te pakken of anders suppen in taghazout. Cafe Mouja is top (voor jullie healthy maar ook burger foodlovers) en ze verhuren ook boards en geven surfles en yoga voor als je daar zin in hebt. Have fun!

Leave a Comment