2.5 jaar sparen, 3 jaar op reis en 60 landen bezoeken

We-Call-This-Home-3-Years-Around-the-World-Travel-YouTube

Walter Chang deed het! Hij nam ontslag om zijn droom achterna te gaan. Na 2.5 jaar sparen pakte hij zijn backpack in en besloot hij zijn wereldreis vast te leggen. Zijn camera was altijd mee en Walter heeft de mooiste filmpjes en foto’s geschoten. Klaar om een virtueel reisje te maken door 60 landen? Kijk dan mee naar onderstaand filmpje! Ik vond het zo vet, dat ik het graag met jullie wilde delen.

Walter Chang: 3 years – 60 countries. In 2011 I quit my job after saving up and started to travel around the world. I trekked amazing landscapes, checked off the bucket list, hitchhiked, slept anywhere I could, and made countless friends. These are my memories.

Jenny

Nog een mooi travel-gerelateerd filmpje zien? Bekijk dan ook het verhaal van dit bloedmooie stel!

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

  • Reply

    Wat een leuk en geweldig filmpje… Ooo dan kriebelt het om toch ook echt te gaan sparen en te gaan reizen.

  • Reply

    Dit is echt geweldig. Ooit… op een dag….

Leave a Comment