#2 Happy (Juni 2015)

Schermafbeelding 2015-05-04 om 08.49.41

Eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om een lijstje te maken waar ik op dit moment happy en gelukkig mee ben. Hier komt ie!

De eerste zonnestraaltjes ♥ We Run Ams ♥ Dat ik op de cover van Runner’s World sta ♥ Nieuwe Havanianas kopen ♥ Dat ik overmorgen een (lang) weekendje weg ben ♥ Ons nieuwe huisgenootjes Jacky & Mowgli ♥ Dat mijn website maar blijft groeien & groeien ♥ Mijn nieuwe logo ♥ Walibi met mijn zusje, broertje en Nigel ♥ Ons groeiend team bij Personal Body Plan ♥ Mijn Body & Fit bestellingen ♥ Eindelijk een goed gevoel over mijn scriptie ♥ Mijn nieuwe Magimix ♥ De komst van DoorMeal ♥ Video’s maken met Francien ♥ Dat Nigel nu ook in de Linda komt te staan ♥ Elke dag cola-light drinken ♥ Mijn nieuwe zwarte leren laarsjes  ♥ De uitvinding Cruesli Caramel (limited edition) ♥ Verjaardag weekend vieren van mijn beste vriendinnetje ♥ Glamour Health Challenge ♥ Kayla Itsines ontmoeten ♥ M’n luchtje J’adore van Dior weer kopen ♥ Eight hour cream kopen, ook al is hij zo duur ♥ M’n nieuwe paarse Nike Free’s die ik heb gekregen ♥ Een ijsje van Pisa ♥ Vogels die fluiten in de vroege morgen ♥ Mijn nieuwe visite kaartjes thanks to Romance Egas ♥ Mijn mooie SUITSUIT koffer ♥ Snapchat, I love it! ♥ Een 7.6 voor een tentamen ♥ Anne die nu ook een Brits Korthaar heeft ♥ M’n zusje die weer voor langere tijd in Nederland is ♥ Nooit meer alleen thuis dankzij Jacky & Mowgli ♥ Er achter komen dat de Pop It lolly’s niet alleen te koop zijn bij de Pathé bioscopen ♥ Een pot witte chocolade & rozijnen pindapasta ♥ Sushi eten in het zonnetje ♥ Genieten van een frozen Yoghurt van Frozz ♥ Elke dag wakker worden naast de liefde van mijn leven ♥♥♥♥♥♥

What makes you happy?


Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

  • Reply

    Beseffen dat ik gezond ben en de mogelijkheid heb om te sporten maakt mij erg gelukkig ❤️

  • Reply

    Als wij binnenkort samen sushi gaan eten in de tuin van genki?

Leave a Comment