#2 Newcastle – Diary & Food tips

Deel 2 van ons Newcastle avontuur!

Maandag

Maandag had Fieke een reservering gemaakt bij Jesmond Dene House waar een High Tea voor ons te wachten stond. Wanneer je in Engeland bent, hoort dit er gewoon bij! Dit tentje, of eigenlijk kasteel, was echt super mooi! Kijk nou? En de high tea is zeker een aanrader. We hebben genoten.

IMG_4478IMG_4514FullSizeRender-1 Schermafbeelding 2015-11-09 om 17.28.17IMG_4542 IMG_4512 IMG_4492 IMG_4532

In de avond gaan we naar Café 21. Een super leuk frans tentje waar we echt heerlijk hebben gegeten. Ik ging voor de steak tartate als vooraf en de slow-cooked shoulder of lamb. Echt lekker gegeten!

cafe 21 cafe 21 cafe 21 cafe 21

Dinsdag

Time to go, het lange weekend is voorbij gevlogen! Ik heb om elf uur nog een kappersafspraak staan. Mijn lange haren worden geknipt zodat ik met een fresh kapsel weer terug naar Amsterdam ga. Maar eerst nog even ontbijten!

Schermafbeelding 2015-11-10 om 16.44.49IMG_4568

Op naar het vliegveld. Fieke brengt ons en we nemen afscheid van haar. We gaan naar de gate en stappen het vliegtuig in. Tot straks Amsterdam en dankjewel Fieke voor dit geweldige weekend!

Dit weekend komt trouwens alweer mijn eerste receptje voor jou online. Tot snel lieve lezer!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (4)

 • Reply

  Wauw die high tea ziet er super uit!

 • Reply

  Waaa die high tea… WIL IK NU! Ziet er een heel leuk weekend uit :). Blij dat je even je gedachten kon verzetten!

 • Reply

  Het zag er uit als een heel gezellig weekend! Ik ben zelf in 2011 naar Newcastle geweest voor 2 dagen.

 • Reply

  jeej receptje ! kan niet wachten !! ben benieuwd!

  liefs sandra

Leave a Comment