#2 Snapshot Diary Tallinn

tallinn 1

Het is super lekker hier in Tallinn; 21 graden en strakblauwe lucht. We hebben het naar ons zin hier! Terwijl Claartje en Daisy een rondje rennen in Tallinn, lig ik nog in bed. Heb zo een erge buikpijn dat rennen even niet gaat helaas 🙁 Dan maar werken!

Tallinn 2

En op naar het ontbijt natuurlijk. Ontbijten in een 5 sterren hotel is helemaal niet erg. We blijven dan ook lang zitten 😉tallinn 3

En we gaan de stad in. Claartje en ik hebben het erover dat we het altijd zo leuk vinden om te kijken in supermarkten van andere steden. Wat verkopen ze hier? Heerlijk vind ik dat echt! Kan er echt uren rondsnuffelen bij wijze van. En kijk eens naar die bananen! Zo rijp, dat is in Nederland nou nooit.tallinn 4

Zie rechts: twee soorten chocolade! Een witte chocolade met matcha en melkchocolade met Gin Tonic. Ik wil die Gin Tonic naar Nederland halen. Zo ongelofelijk lekker! Tony’s Chocolonely – ideetje voor een nieuwe smaak?tallinn 5

Tussendoor een cafeetje pakken om te werken. Ik werk eerst binnen omdat mijn laptop is uitgevallen en deze stroom nodig heeft. Dit doe ik niet alleen maar met een chai latte. Mijn favoriet! Daarna verkas ik naar buiten, heerlijk in het zonnetje.

tallinn 10

Tijd om te lunchen! Gegrilde avocado met garnalen, klinkt niet verkeerd toch? Natuurlijk met een fotoshoot vooraf 😉

tallinn 6

5 uur borreltijd it is. Ik drink een disaronno on the rocks (zo heerlijk) en een vreemde cosmopolitan die best wel lekker was!

tallinn 8

Onderweg naar het hotel besluiten we naar de spa in het hotel te gaan. Jaja, we hebben een spa! Heerlijk genoten in het bubbelbad, daarna kregen we toch wel weer trek.. Of course!

tallinn 7

Op naar Frank – waar ze goed eten serveren. Op aanraden van een meisje vanmiddag zijn we hier gaan eten. Goed eten. De avond is nog jong maar we zijn moe dus besluiten vroeg te gaan slapen!

De blog met tips over Tallinn komt er aan! Ik ga nu het vliegtuig in, op naar huis. Tot zo Nederland!

Jenny

 

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

  • Reply

    […] ik namelijk wakker in Tallinn, de hoofdstad van Estland. Samen met Claartje (Foodness.nl) en Jenny (Healthyfans.com) gingen we met Srprs.me op […]

  • Reply

    Leuk! Vind het echt een geniaal concept en ben benieuwd naar je tips daar en of het de moeite waard is om dit een keer te bezoeken!

Leave a Comment