#20 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere de lekkerste salade ooit, aftellen naar Bali & mijn nieuwe verslaving van de Body & Fit. Kijk je mee?

Favo drink:

Changing life hub

Ik ben helemaal geen koffie drinker. Of beter gezegd: ik wás helemaal geen koffie drinker. Nu ik bij Changing Life werk en ik de mogelijkheid heb om elke keer mijn dag te beginnen met dit goddelijke drankje ben ik echt hooked. De koffie van Fore Lifestyle is echt de lekkerste koffie ooit. Ik overdrijf niet!

Favo vooruitzicht:

HealthyfansPuri Beji Villa

Dinsdag wakker worden met het idee dat ik over twee weken wakker word in.. BALI! En om precies te zijn in deze villa in Bali! Tom, Hannah, Jelmer & ik hebben ons verblijf eindelijk geboekt. Puri Beji Villa: DREAM HOUSE! Oh my god ik kan echt niet wachten!

Favo event:

Afgelopen zondag was het dan zo ver! #Teamhealthyfans nam het op tegen Francien, Annemerel, Esmee & Laura. Het was écht awesome. Zie de video en de blogpost van deze dag. Genieten!

Favo maaltijd:

Groene salade met artisjok, feta & dille

Zeker weten deze salade! Maak hem alsjeblieft. Super groen, super gezond én ook nog eens super lekker. Recept vind je hier!

Favo eiwitreep:

Low calorie bar

Gevaarlijk lekker zijn de nieuwe eiwitrepen van de Body & Fit. Mijn nieuwe favoriet!  Het heeft een bounty achtige structuur en smaakt echt hemels. You’ve got to try it! Ik vind beide smaken top maar karamel spreekt mij toch net wat meer aan. Twijfel wel om hem nogmaals te bestellen want de doos ging wel écht te snel leeg.. Oeps!

 

Wat is jouw Friday Favorite?
Happy friday & enjoy you weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

  • Reply

    Ziet er goed uit hoor die villa op Bali. Stiekem een klein beetje jaloers, ben dit weer in Nederland spuugzat 😉

    • Pffff verschrikkelijk he? Ik ben hier niet voor gemaakt haha. Ik heb zon nodig!

Leave a Comment