#20 Photo Diary

IMG_9213

Weer terug in Amsterdam en weer back to reality!

Maandag was ik weer in Amsterdam na een lekker lang weekend in Marrakech te hebben gezeten met Nigel. Hoe we het hebben gehad? Het reisverslag + tips kun je hier lezen of gewoon bovenstaand filmpje bekijken!

kwarbollen

Dinsdag was nog even bijkomen, Francien kwam in de avond langs en toen hebben we dit receptje voor jou gefilmd! Heb je hem al uitgeprobeerd?

IMG_8631 IMG_8689 IMG_9210

Woensdag besloot ik ook vanuit huis te werken, zodat ik ook even met de katjes was! Wat heb ik Jacky & Mowgli gemist zeg!

 

BodyFit_samen (5) BodyFit_Jenny (5)

Donderdag in de bibliotheek gestudeerd! Saai! Hebben jullie trouwens mail ontvangen van de Body & Fit deze week? En hebben jullie Nigel & mij gespot? We staan namelijk in het Lookbook Summer 2015, met niemand minder dan Joyce Bongers als fotografe!

Vezelrijke kwarktaart

Vrijdag heb ik een tropische variant van de vezelrijke kwarktaart gemaakt. Hij is echt zo goed gelukt. Passievrucht is echt mijn favoriet dus dit is ook echt mijn favoriet van alle vezelrijke kwarktaarten!

IMG_9274

Mowgli is echt dol op het hals koordje van mijn Canon. Zodra hij mij Canon ook maar ziet, springt hij er op af. Lastig werken wel zelfs maar kijk nou eens; hoe schattig is dit?!

IMG_9354

Zaterdag goed begonnen met dit lekkere ontbijtje: Griekse Yoghurt, Muesli/cruesli en frambozen! Toen weer door naar de bibliotheek!

FullSizeRender

Pauze gehouden met een van mijn beste vriendinnetjes <3 Hebben jullie de Yogurt Frappucino’s al geprobeerd? Ik ben er echt gek op!

Schermafbeelding 2015-06-28 om 21.09.10

Zondagochtend/middag aan werk en studie gezeten en boodschappen gedaan. Toen ik terug kwam lagen Mowgli en Jacky zo op tafel terwijl we ze weten dat ze er echt niet mogen komen. Boefjes!

IMG_9403

En in de avond lekker genetflixed met dit ijsje! Weer een drukke week voor de boeg dus ik besloot vroeg te gaan slapen. Herstel is ook heel belangrijk:) Korte Photo Diary maar heb niet zoveel gedaan en weinig foto’s genomen; my bad!

Hoe was jullie week?

Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (0)

Leave a Comment