#21 Photo Diary

Een nieuwe week, een nieuwe Photo Diary! 

FullSizeRenderIMG_9467

Maandag
Maandag ben ik met Anne aan de studie gegaan en zijn we buiten gaan lunchen! Tijdens het lunch nam ze haar poes Nunu mee. Ze wilt haar als kitten al meenemen naar buiten zodat ze er aan gewend raakt. Ik vind het echt zo grappig! Volgens mij zouden mijn kittens echt weg rennen. Nouja, misschien Mowgli niet.
In de avond ben ik met drie vriendinnen burgers en kreeft gaan eten bij de Hummbar! YUMMY!

IMG_3705 IMG_3663IMG_9496.JPG

Dinsdag
Dinsdag ben ik de hele dag gaan oppassen bij de zus van een vriendin die twee kids heeft. Terwijl ik aan het oppassen was, was Nigel namens mij aanwezig bij het Gift Suit Bloggers event. Ik dacht dat er ook mannelijke bloggers aanwezig zouden zijn maar daar liepen maar drie of vier van rond. Nigel was dus omringd met alleen maar vrouwen hahaha! Na het oppassen stond er dus nog een hele goodiebag op me te wachten, awesome!

IMG_3698IMG_9477

Woensdag
1 juli 2015. Vandaag kennen Nigel en ik elkaar al 2 jaar. Om dat te vieren zijn we gaan lunchen bij Vondelpark3 en zijn we daarna naar de bioscoop geweest: Minions!

IMG_9499 IMG_9508 IMG_9512

Donderdag
Oh oh oh mijn dag begon al vroeg! De wekker ging om half 8. En nee, niet om te werken maar om naar een breakfast bash te gaan. Ik was uitgenodigd om een ontbijt party bij te wonen in het INK hotel. Ik had alleen niet echt begrepen dat het ook echt een party zou worden. Ik kwam aan en kreeg gelijk een watermeloen mimosa in m’n handen gedrukt uit een mok met een leuke tekst. De mok mochten we ook mee naar huis nemen, hoe leuk is dat? Géza en Manuel stonden achter de draaitafel, we hebben ons zeker vermaakt!

IMG_3766IMG_9560 FullSizeRender-1Schermafbeelding 2015-07-05 om 19.21.27

In de middag kwam onze Body & Fit bestelling binnen.. en dat niet alleen! Naast onze body & fit bestelling, want echt uit alleen maar eiwitrepen bestaat, kwamen ook onze mooie stoelen binnen die ik heb besteld. Ik ben echt helemaal verliefd op ons nieuwe meubilair. Ik ben met mijn zusje nog de markt opgegaan om wat planten te kopen en een schapenvacht (voor op een van de stoelen, super mooi) en heb even het huis wat beter ingericht.

IMG_9572 IMG_9577

Vrijdag
Vrijdag was het super mooi weer en dat kwam mooi uit! We hadden namelijk met alle vrouwelijke collega’s van Personal Body Plan (en dat zijn er inmiddels veel!) afgesproken om samen te gaan eten in het park. Natuurlijk met DoorMeal – what else? Wat was het leuk!!! We zijn tot middernacht in het park gebleven en uiteindelijk nog een drankje gedaan in de Pijp.

Schermafbeelding 2015-07-05 om 19.01.03FullSizeRender-2Schermafbeelding 2015-07-05 om 19.01.12 Schermafbeelding 2015-07-05 om 19.02.05

Zaterdag
Chris was bleven slapen bij ons vannacht. Na een flink ontbijtje hebben we ons verplaatst naar de sportschool. Jeetje – in deze hitte trainen is echt niet te doen trouwens! Na onze work-out zijn we naar het strand gegaan! Heerlijk:) Lunchen met DoorMeal op het strand, beter kan niet. Helaas kwamen er wel steeds meer wolken waardoor het op een gegeven moment zelfs een beetje fris werd. Jammer, want we hadden een reservatie gemaakt om op het strand te gaan eten. Dit zijn we maar niet gaan doen. Op naar huis!

FullSizeRender-3

Zondag
Ik heb heerlijk geslapen en ben nog even langs een Anne gegaan die straks op vakantie gaat. Toen ze ging stofzuigen, sprong haar poes Nunu in een lege vaas! Zou een leuk gezicht vond ik het – dat ik er een foto van moest maken!

Hoe was jou week?


Jenny

Ps: Zouden jullie mijn enquete willen invullen over deze website? Met de informatie die ik uit de enquete haal, kan ik de website een upgrade gaan geven. Alvast bedankt:)

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (6)

 • Reply

  Hele toffe stoelen! Ben ook benieuwd waar je die vandaan hebt? 🙂

  • Van chair4less!

 • Reply

  Leuke dingen! Ik heb ook mijn Body& fit bestelling binnen, erg blij mee!

 • Reply

  Wow wat een gave stoelen!! waar heb je die vandaan??

 • Reply

  Ahh, die laatste foto! Verder klinkt het als echt een leuke week. 🙂

 • Reply

  Ziet eruit als een leuke week! Ik kan niet wachten tot ik of stage ga lopen in amsterdam zodat ik ook doormeal kan bestellen of tot dat het tot z’n groot succes uitgroeid dat ze ook hier komen bezorgen 🙂

Leave a Comment