#22 Photo Diary

Een nieuwe week, een nieuwe Photo Diary! Kijk je mee?

Maandag

Hier heb ik niet zoveel gedaan. Luie dag! Wat aan het huishouden gedaan, boodschappen gedaan (waaronder een nieuwe plant gekocht!) en series kijken. Een tweede zondag:) Soms ook wel even fijn!

unnamed-2

Dinsdag

Aan de studie! Een hele dag op school, aan school. Lichtpuntje van de dag, was deze lunch van HAKA die tot aan de deur werd bezorgd. Ik heb zitten smullen!

unnamed-4 unnamed-5 unnamed-6

Ook kreeg ik dit super leuke pakketje: The Health Box. Ik houd van pakketjes. Nigel had in de avond voor ons gekookt en volgens mij lustte Mowgli daar ook wat van 😉 Hij is altijd zo nieuwsgierig naar ons eten.

unnamed-11 unnamed-12 unnamed-13

Woensdag

Ik begon de dag goed! Mezelf eerst verwend met deze light frappucino met magere melk en suikervrije karamel siroop. Mijn nieuwe verslaving. En toen op naar de sportschool! Daarna lekker ontbeten met een serietje op!

 

unnamed-8 unnamed-9 unnamed-7

In de avond ben ik naar vriendin en tevens collega Daphne gegaan om haar nieuwe huisje te bekijken. Ze heeft een huis gekocht!! We hebben tortizza’s gegeten en 30 seconds gespeeld 🙂

unnamed-14 unnamed-15 unnamed-16

Donderdag

Weer volop aan de studie. Niks bijzonders.. Mijn enige hoogtepuntje was een solero ijsje op de bank ’s avonds 😉unnamed-18

Vrijdag

Mooi weer en een ijs festival om de hoek? GEWELDIG! Daphne is eerst bij mij komen werken en daarna zijn we richting het Gelato Festival gegaan waar we echt ongelofelijk veel ijsjes hebben gegeten. Zo lekker!!

unnamed-19 unnamed-20 unnamed-21 unnamed-22 unnamed-23

unnamed-24

Zaterdag

Er kwamen twee vrienden bij ons eten en tijdens het koken.. nja kijk maar naar de foto’s…

unnamed-29

Zondag

We hebben weer een serie-dag gehouden. Nigel is EINDELIJK begonnen met Dexter – wat ik geweldig vind. Mijn lievelingsserie!! Dus ik ben dol blij dat hij dit nu ook is gaan kijken. In tussen snacken we aan wat snacks van SUEFOOD!

unnamed-28

Hoe was jullie week? Als jullie trouwens nog tips hebben voor een Mac Air waar een glas water over is gevallen – ik ben een en al oor! Ik wil hem denk ik vanavond aan doen. Dan heeft hij twee volle dagen in een bak met rijst gezeten. Vandaar trouwens dat deze photo diary wat later op de site stond dan jullie van me gewend zijn!

Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (3)

  • Reply

    Hi Jenny, ah wat stom van je macbook, ik heb zelf een halfjaar geleden een compleet volle mok thee over mn toetsenbord laten vallen. Ik heb hem toen op de kop gezet bij de verwarming op volle stand om het wat eruit te laten druppelen en stomen en erna nog 2 uur geföhnd en toen nog 12 uur in een bak met rijst en érna pas aangezet. Hij deed het weer perfect erna 🙂 hoop dat je er wat aan hebt x

  • Reply

    Hoi Jenny, mijn zus heeft hetzelfde gehad met haar macbook air en bak koffie…gelijk naar de apple dokter gaan is mijn advies…die hebben m gereinigd en gedroogd…koste wel 90 euro..maar dat is beter dan een nieuwe computer…zou gelijk even bellen en advies vragen misschien… die computer is als blogger vast je leven 😉

    • Hi Jamie! Welke apple dokter? Ik heb net gebeld naar de apple store maar daar kennen ze het niet! Liefs, Jenny

Leave a Comment