#23 Photo Diary

Mijn excuus! Ik weet dat je elke week een photo diary van me gewend bent en nu heeft het een maand op zich moeten wachten.

 Naast dat ik natuurlijk ook gewoon nog de zomer wil vieren, was ik ook nog keihard aan het knokken om mijn deadline voor mijn scriptie te halen. De deadline was vandaag en ik heb hem dan ein-de-lijk ingeleverd. Duimen jullie met me mee? Dit was de reden waardoor ik de afgelopen tijd wat minder actief was op mijn website en social media.

De drukte is wellicht nog niet voorbij want misschien moet ik hem herschrijven (daar ga ik maar vanuit, dan kan het altijd meevallen) maar ik wilde dit wel met jullie delen. In ieder geval kan ik deze week volop genieten en ga ik woensdag zelfs voor twee dagen naar London! Yes!

Kijk je mee naar wat ik, naast mijn scriptie natuurlijk, allemaal heb uitgespookt?

Met een van mijn beste vriendinnetjes langs de Starbucks! Ik ben nog steeds helemaal gek op de Light Frappucino's!
Met een van mijn beste vriendinnetjes langs de Starbucks! Ik ben nog steeds helemaal gek op de Light Frappucino’s!
Sporten met mijn sportmaatje Daphne! Altijd fijn om een sportbuddy te hebben. Je kan elkaar dan echt blijven uitdagen!
Sporten met mijn sportmaatje Daphne! Altijd fijn om een sportbuddy te hebben. Je kan elkaar dan echt blijven uitdagen!
DoorMeal! Doordat de laatste twee weken ook heel hectisch waren voor Nigel, hebben we er voor gekozen om elke dag DoorMeal te bestellen. Scheelt weer tijd en werk. Nou.. dat was geen straf kan ik je vertellen! Ik bestel DoorMeal eigenlijk veel te weinig. Daar komt verandering in
DoorMeal! Doordat de laatste twee weken ook heel hectisch waren voor Nigel, hebben we er voor gekozen om elke dag DoorMeal te bestellen. Scheelt weer tijd en werk. Nou.. dat was geen straf kan ik je vertellen! Ik bestel DoorMeal eigenlijk veel te weinig. Daar komt verandering in!
Ik was uitgenodigd om samen met Nigel een nachtje te slapen bij The Hoxton. Benieuwd? Lees hier de review!
Ik was uitgenodigd om samen met Nigel een nachtje te slapen bij The Hoxton. Benieuwd? Lees hier de review!
Kijk nou hoe schattig Mowgli is!!!
Kijk nou hoe schattig Mowgli is!!!
Zulke lieverds zijn het!
Zulke lieverds zijn het!
Op de boot met Girls Love 2 Travel tijdens de Gaypride! Man o man wat was dit leuk!
Op de boot met Girls Love 2 Travel tijdens de Gaypride! Man o man wat was dit leuk!
En natuurlijk ook even een foto maken met de collega's!
En natuurlijk ook even een foto maken met de collega’s!
Kijk eens hoe lief!
Kijk eens hoe lief!
Lieve Chris <3
Lieve Chris <3
Uit eten voor mijn verjaardag met Anouk!
Uit eten voor mijn verjaardag met Anouk!
Nigel nam mij mee uit eten voor mijn verjaardag bij Restaurant Juuls. We kozen voor een verrassingsmenu van 6(!!) gangen. Jeetje, ik heb werkelijk waar nog nooit zo lekker gegeten!
De dag erna nam Nigel mij ook uit eten voor mijn verjaardag bij Restaurant Juuls. We kozen voor een verrassingsmenu van 6(!!) gangen. Jeetje, ik heb werkelijk waar nog nooit zo lekker gegeten! Echt een aanrader dit!
Deze legging!!! Gekregen van Run2Day voor mijn verjaardag. Ik ben er helemaal verliefd op!
Deze legging!!! Gekregen van Run2Day voor mijn verjaardag. Ik ben er helemaal verliefd op!
WAAAAH! Gewoon mijn eigen 5 kilo pindapasta pot gekregen van Body & Fit! Te gek cadeau!
WAAAAH! Gewoon mijn eigen 5 kilo pindapasta pot gekregen van Body & Fit! Te gek cadeau!
Je kunt me trouwens vinden in de CosmoGIRL! van deze maand. Mijn 10 favo's
Je kunt me trouwens vinden in de CosmoGIRL! van deze maand. Mijn 10 favo’s
Ik heb er mijn missie van gemaakt om de lekkerste ontbijt tentjes van Amsterdam te vinden. Binnenkort komt daar natuurlijk weer een artikel over!
Ik heb er mijn missie van gemaakt om de lekkerste ontbijt tentjes van Amsterdam te vinden. Binnenkort komt daar natuurlijk weer een artikel over!
Dit tentje zit zowat om de hoek, gevaarlijk...
Dit tentje zit zowat om de hoek, gevaarlijk…
Deze nieuwe Nike Metcons heb ik gekregen van Nike, Super gaaf!
Deze nieuwe Nike Metcons heb ik gekregen van Nike, Super gaaf!
Deze broek mocht ik een weekje lenen van Anouk omdat ik er zo verliefd op ben!! Het is de girlfriend Jeans van de h&m. Helaas alleen nog in maatje 40 of groter te bestellen online en in alle winkels uitverkocht. BALEN! Maar ik liet me niet uit het veld slaan en heb een maatje 40 besteld en deze laten innemen. Ik moest en zou hem hebben! Deze zit zo chill :)
Deze broek mocht ik een weekje lenen van Anouk omdat ik er zo verliefd op ben!! Het is de girlfriend Jeans van de h&m. Helaas alleen nog in maatje 40 of groter te bestellen online en in alle winkels uitverkocht. BALEN! Maar ik liet me niet uit het veld slaan en heb een maatje 40 besteld en deze laten innemen. Ik moest en zou hem hebben! Deze zit zo chill 🙂
Dit wordt mijn gym! Jaja, de nieuwe Personal Body Gym! HOE FUCKING VET!
Dit wordt mijn gym! Jaja, de nieuwe Personal Body Gym! HOE FUCKING VET!

Mochten jullie trouwens tips hebben voor Londen, let me know. Ik vertrek woensdagavond en ben er nog nooit geweest. Heb er onwijs veel zin in!


Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (20)

 • Reply

  Hi Jenny!

  Leuke photodiary en superleuke blog!

  Ik zag toevallig dat de girlfriend jeans weer in kleinere maten beschikbaar is op de H&M site en een aantal kleuren zijn in de sale (25 euro!) just fyi 🙂

  Oh en in London is een superleuk restaurantje sowieso Jamie’s Italian in o.a. Covent Garden en Ping Pong is ook een aanrader!

 • Reply

  Jenny, tot strakjes! Als foodie moet je eigenlijk naar Borrough market.

 • Reply

  Oh London is echt geweldig, heb er zelf drie jaar gewoond en m’n missie was om ALLE beste restaurantjes te vinden 😉 Aan deze posts die ik voor Annemerel heb gemaakt ga je zeker wat hebben: http://www.annemerel.com/?p=11001 & http://www.annemerel.com/?p=11009 . M’n favorieten zijn Kurobuta, Roka, Patty & Bun (beste hamburgers), Dishoom (in Shoreditch), Burger & Lobster, Pizza East en Sticks n Sushi! Ook heb ik een Google map gemaakt met alle plekjes die ik heb geprobeerd: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=z9FW0_am_i2o.khwUb9Knofms

  Extra tips:
  – Savage Salads is een heerlijke foodtruck op Berwick Street.
  – Soho is sowieso de leukste buurt voor restaurantjes.
  – Jamie Oliver’s restaurants zijn deel van een keten en vind ik persoonlijk niet zo erg goed.
  – Gelupo voor London’s allerbeste gelato, de avocado gelato is een aanrader
  – Thai Metro is goedkoop en erg lekker Thais eten
  – Marylebone is ook een hele leuke buurt om rond te lopen, winkeltjes en mooie huizen

  Enjoy!

 • Reply

  Barbacoa van Jamie Oliver!!! (al moet je er wel een goedgevulde portemonnee voor meenemen) Maar wat een eten, service en uitzicht op St. Pauls. Zucht… Verder moet je echt even naar Madison gaan voor een drankje. Zit boven een shopping mall (waar ook Barbacoa zit). Maar op de rooftop heb je een geweldig uitzicht, goeie sfeer en muziek, en drankjes! Serieus, Madison komt men niet zo snel, maar werden wij op geattendeerd door de airb&b waar we zaten…. Have fun!!

 • Reply

  Hi,

  Wat een leuk dagboek.
  Super tof dat je naar londen gaat!
  Ik ben er dit jaar 4 nachten geweest. Mijn tips:
  Scoor een oystercard met een abonnement zodat je in zone 1 en 2 onbeperkt kunt reizen ler bus of metro. (Kan op stations)
  Reserveer een uurtje sky garden voor een giga mooi uitzicht.
  Plan een leuke musical! (Reserveren)
  Ga naar camden town ( stable market)
  Covent garden
  Picadilly circus voor de grote winkels
  Saatchi gallery voor toffe nieuwe kunst.
  Exhibitionroad in south Kensington voor leuke terasjes
  Pak een leuke pub aan het eind van de avond!

  Ik kan zo nog wel even door gaan. Wat een fantastische stad!
  Geniet er van!

  Liefs

 • Reply

  Wat voor lekkere cruesli/granola zie ik in het bakje yoghurt? Het ziet er namelijk om te smullen uit!

 • Reply

  Wij zijn in juni 5 dagen geweest. Erg fijn vond ik de borough market en camden town, beiden met veel food kraampjes. Verder hebben we vooral veel rondgelopen/rondgemetrood ( is dat een woord?). S avonds hebben we veel in Soho gezeten en gegeten.

 • Reply

  Wat een leuke cadeautjes voor je verjaardag! Mooie Nikes. Veel plezier in Londen! Zelf geen tips, behalve geniet!

 • Reply

  De broek staat je super leuk! Nu wil ik ‘m ook (proberen). Is het deze?
  http://www.hm.com/nl/product/71759?article=71759-G#article=71759-F
  Zo ja, welke wassing? Het lijkt er op dat alle maten er weer zijn trouwens..

  • Hi Ilse – Dat is de broek inderdaad en mijn maat (36) is nog steeds uitverkocht zie ik. Ze hebben hem wel weer in maat 38! Het gaat om de licht denimblauwe variant. Hij is ook nog eens in de sale (€25)!

 • Reply

  Jamie’s Italian in Londen!!! Er zijn meerdere vestigingen en je kunt online reserveren. Ik heb daar pompoenrisotto gegeten en het water loopt me in de mond als ik eraan denk 🙂 Echt een aanrader!!

  • Oeh dat is zeker een goede om over na te denken! Thanks voor de tip Julia!

 • Reply

  Oeh! Londen! Ik ga ook binnenkort! Heerlijk winkelen (en eten) kan je in Stratford een van de grootste malls! Neem een kijkje bij Nike op Oxford street (niet kopen is veel duurder maar wel een gaaf gebouw om te zien). Eten bi EAT (misschien niet heel clean maar wel lekker) Bij stratford kan je eten bij Jamie Olivier (heerlijke pasta’s). En neem een wandeling (of een run) in het Olympisch park, een super mooi park waar je de speeltoestellen als gymtoestellen kan gebruiken).

  En natuurlijk genieten!

  • Aahh dankje Linda voor deze onwijs goed tips! Deze neem ik zeker mee!

 • Reply

  Hee Jenny,

  Camdentown is een hele leuke wijk in Londen, grote soort markt met allerlei food kraampjes en aparte winkeltjes! Allerlei culturen komen hier samen.

  veel plezier!

  • Food kraampjes, I like! Ik ga dit even opzoeken, dankjewel!

 • Reply

  Als je naar London gaat moet je sowieso naar de area’s shoreditch en Hoxton gaan.
  In Shoreditch moet je naar:
  – Boxpark (bethnal green road)
  – Old Spitalfields market
  – The tramshed
  Heel shoreditch street heeft veel leuke dingen! Bars & cafes
  In shoreditch en Hoxton bevind je je echt in de wat hippere low key wijken. Je kan hier voor een stuk meer betaalbaar uit eten en drankjes doen. I love it!

  Als je cliche sightseeing wilt doen dan moet je natuurlijk naar de bekende spots gaan als :
  – Leicester Square
  – Covent garden
  – Picadilly Circus
  – Big Ben etc.

  Notting Hill is ook leuk om heen te gaan, wel duur maar een mooie wijk

  Have Fun!

  • Hier heb ik zeker wat aan! Dankjewel voor je tips Nicolette. Heb er zin in!

 • Reply

  Oh Jenny! In Londen moet je sowieso langs bij The Wild Food Café! Echt een healthy-food walhalla! Ligt bij Neal’s Yard. Enjoy! 🙂

  • Staat genoteerd, dankjewel Loes!

Leave a Comment