#24 Photo Diary

Een nieuwe week, een nieuwe Photo Diary! Kijk je mee?

Maandag

Puma-Boxing_641

Even flink wat werk ingehaald en gesport. Vorige week was ik natuurlijk in Londen en in het weekend wilde ik even een keer niks doen. Maandag heb ik dus veel gewerkt, wat wel even lekker was! Ik wil echt graag terug naar Londen. Heb het echt geweldig gehad! Doen jullie trouwens al mee met de PUMA win-actie waarbij je een hele PUMA outfit kunt winnen?

Dinsdag

IMG_0553 IMG_0557 IMG_0581 IMG_0592 IMG_0593

In de ochtend had ik mijn feedback gesprek op school over mijn scriptie. Helaas niet gehaald.. Wel goed feedback gekregen! Mijn scriptie was goed op het conclusie en advies na. Nog wat werk aan de winkel dus maar heb er volle vertrouwen in! Nog even doorbikkelen de komende weken. In de middag gingen Nigel en ik naar Amstelveen om te koken met Jaimie van Heije. Bij aankomst kregen we een Gin Tonic die echt zó lekker was! Jaimie vertelde ons over zijn restaurant en over hoe hij op ideeën komt voor gerechten. Heel informatief en het eten was fantastisch! Genieten!

Woensdag

protein_blend_11_-_2_1

Werken werken werken! En in de middag op naar het nieuwe kantoor voor een fotoshoot voor de nieuwe website van Personal Body Plan. Hebben jullie de nieuwe website en logo al gezien? Benieuwd wat jullie er van vinden!

Donderdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Overdag heb ik samen met een van mijn beste vriendinnetjes, Roos, gegeten bij Panini. Heerlijke italiaanse broodjes! Hier was ik zelf nog nooit geweest omdat ik dacht dat het heel toeristisch was maar ik had het helemaal verkeerd. Leuk tentje! In de avond ging ik samen met Nigel en twee andere vrienden van hem uit eten voor zijn verjaardag. Om 00:00 wordt hij namelijk 25 jaar!

Vrijdag

IMG_1772 IMG_1781

Nigel is dan nu officieel 25! In de ochtend nog even getraind en in de middag hebben we geluncht met burgers en sushi. Gewoon omdat het kan! Rond 5 uur verplaatsen we ons naar Strand Zuid waar we ons team borrel hadden. Iets teveel drankjes op alleen.. Nigel is maar 1 keer per jaar jarig natuurlijk;)

Zaterdag

Schermafbeelding 2015-08-31 om 08.15.49IMG_1828

Zusjesdag! Nou ik was wel een beetje brak van de avond ervoor dus de brunch die we hadden gepland kwam goed uit. We hadden afgesproken bij Metropolitain waar we heerlijk hebben gegeten. Ik ging voor een broodje met avocado, bacon en een eitje en mijn zusje voor een crêpe met chocolade en karamelsaus. We deelden de garnalenkroketjes! Deze waren van Holtkamp. Die zijn zo lekker! Aanrader!

Zondag

IMG_1852

Nigel was gisteren naar Volt festival gegaan en was nu dus heel erg brak. Een luie zondag! Op een slakkentempo wat werk gedaan en rond een uur of drie besloten we wat te gaan doen met ons dag en gingen we even wandelen en boodschappen doen. Nog even een sapje gehaald bij Venkel voor de vitamientjes! Doen jullie trouwens al mee met de win-actie op mijn Instagram, waarbij ik 2 x 8 repen chocolade repen weggeef? In de avond hebben we lekker series gekeken en zijn we vroeg naar bed gegaan. Morgen begint er weer een nieuwe week!

Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (11)

 • Reply

  Leuk om te lezen weer! En succes met je scriptie nog!

 • Reply

  Jenny super leuke photodiary !!!! Ik ga trouwens mee doen met personal body plan vind het stiekem erg spannend maar heb er zoo zin ik start 7 september!

  liefs sandra

 • Reply

  Leuke diary! Nog gefeliciteerd met je vriend. Ik vind de nieuwe uitstarling van PBP echt heel gaaf. Zoveel beter!

 • Reply

  Leuke Diary! Wel balen van je scriptie! Succes de komende tijd en je gaat het zeker halen! En gefeliciteerd met Nigel!

 • Reply

  Even een bijkom weer dus, fijn dat je zo goed aan het werk bent geweest. Succes de komende tijd met het aanpassen van je scriptie. Nog van harte gefeliciteerd met de halve abraham haha! Fijne maandag, X Marlon.

 • Reply

  Zo leuk om te zien/lezen 🙂 Komt sowieso goed met je scriptie!

 • Reply

  Balen van je scriptie, maar met goede feedback komt het meestal wel goed! Wat studeer je?

  • Ik ga mijn best doen, fingers crossed! Ik studeer Toegepaste Psychologie 🙂

  • Lijkt me een leuke studie!

 • Reply

  Leuke diary, lekker vrolijk. Gefeliciteerd met je vriend 🙂

  • Dankjewel!

Leave a Comment