#25 Photo Diary

Een nieuwe week, een nieuwe Photo Diary! Kijk je mee?

Maandag

hulkpasta

Lekker thuis aan mij to-do list gewerkt! Gelukkig niet in m’n eentje want dankzij Jacky & Mowgli ben ik nooit meer alleen thuis! Als lunch een bord hulkpasta (klik hier voor het recept)!

Dinsdag

IMG_9965IMG_9984Ali Amsterdam Ali Amsterdam Ali AmsterdamAli Amsterdam

In de ochtend thuis gewerkt en met lunchtijd op naar Ali Amsterdam! Ali Amsterdam bevindt zich op de Utrechtsestraat en is pas een paar maanden open. Wil je een keer goed en lekker Turks eten? Dan raad ik je dit restaurant echt aan! We kregen wat informatie over Ali en mochten onze eigen broodjes en vlees maken. Ge-wel-dig!

Woensdag

Schermafbeelding 2015-09-06 om 16.21.12IMG_1955IMG_1986 IMG_2003

Op naar Anne! Daar hoort natuurlijk een lift-selfie bij. En sushi, what else? En dan kom je in de avond thuis, zie je een pakketje van een lezer op je tafel staan:) Ik was op zoek naar een h&m broek en dankzij Ilse heb ik hem nu!

Donderdag

IMG_2038FullSizeRender-1FullSizeRender IMG_2047

Ze zitten ook al-tijd in mijn sporttas! Snel douchen en dan op naar Typhoon Hospitality’s new office! Ze zijn net verhuisd en we zijn natuurlijk aanwezig bij de opening. In de avond genieten we thuis van een DoorMeal en dan op naar de film: Ted 2!

Vrijdag

IMG_0077 IMG_0080 IMG_0081 IMG_0083 IMG_0090 IMG_0091

Lunchen bij Ron Gastrobar!  De chef (hillel Tavakulli) van het award winning restaurant Pastel kookt samen met Ron Blaauw een waanzinnig lunch waarin twee werelden samen komen. Dit als voorloper op een event waarbij chefs uit allerlei wereldsteden naar Tel Aviv gaan. Wat heb ik heer-lijk gegeten.

Zaterdag

Jacky & Mowgli IMG_0099

Weekend! Laat opstaan en even quality time:) Nigel heeft weer lekker gekookt en in de namiddag kwam er een fotograaf langs want morgen zal je ons in de krant zien shinen! Als je in de tram, bus of trein zit; vergeet je dan niet even in de metro te kijken?

Zondag

IMG_0173

Nigel maakt deze heerlijke pannenkoeken bacon, crème fraîche en gekarameliseerde banaan voor zichzelf maar je begrijpt het wel: ik neem natuurlijk een paar hapjes. KIJK EENS HOE LEKKER! Bij het zien van deze foto moet ik alweer watertanden. Samen met mijn bak kwark was het een goede bodem voor een hele lange dag aan mijn scriptie, dat hoort er ook weer bij 😉

Hoe was jouw week?

Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (4)

 • Reply

  Aah, dat laatste bordje eten ziet er goddelijk uit!

 • Reply

  Aawhh! Zo leuk om mijn pakketje aan jou terug te zien in je diary. Lief.

  En dat bord eten van Nigel…Oohhh!

 • Reply

  Leuke dairy! Wat toevallig ik ga echt bijna nooit met de trein en morgen dus wel.Ik ben benieuwd naar het interview.

 • Reply

  Wauw wat heb je vooral een ‘lekkere’ week gehad haha. Die pannenkoeken zien er echt heerlijk uit!

Leave a Comment