#26 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere het nieuwe (visuele) album van Beyonce, lunchen bij Corner Bakery & eindelijk weer progressie zien. Kijk je mee?

Favo ontdekking

Protein Fluff

De Protein Fluff heb ik weer herontdekt! Zo f*cking awesome. Het receptje heb ik dinsdag met jullie gedeeld en maak je met Micellar Caseïne. Hebben jullie hem al geprobeerd?

Favo video

YES! Het nieuwe album van Beyonce is uit en WOW! Wat is het toch een heldin. Ik heb eergisteren het hele visuele album gezien, wat een uur duurt. Ze heeft van het hele album een grote videoclip gemaakt. Must see als je het mij vraagt.

Favo lunch:

Corner bakery

Ik ben gaan lunchen bij de Corner Bakery met twee vriendinnetjes. Ik kende dit tentje helemaal niet, terwijl ik er wel heel vaak langs ben gefietst. Dit is zo een schattig tentje en het eten is er ook echt goed. Ik ging voor de pulled beef sandwich. YUM!

progressie

Jaja, zo fijn als je dan eindelijk weer progressie ziet. In een eerdere blog legde ik je uit hoe ik weer back on track zou komen na mijn vakantie in Bali. Het gaat aardig lekker! Met voeding kan het wat beter maar daar zit ik niet mee. Ik zit op het moment niet in een calorietekort en daar kies ik bewust voor. M’n trainingen gaan echt top! Lekker veel energie en dat is echt lekker! Mijn nieuwe schema van Tom bevalt me zeker goed.

Favo snack:

kettle chips

Bacon & maple syrup. Geen woorden meer nodig.

Wat is jouw Friday Favorite?
Happy friday & enjoy your weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

 • Reply

  Omg die chips lijken me echt ranzig haha
  Fijn dat je weer progressie maakt!
  Liefs xx

 • Reply

  Ik heb een stukje van Beyonce gezien maar dat vond ik best heftig. Maar serieus stoer hoe ze dit aanpakt.

  De sandwich ziet er lekker uit!

Leave a Comment