#26 Photo Diary

Een nieuwe week, een nieuwe Photo Diary! Kijk je mee?

Jenny_50K (7)-1VOLT Amsterdam

Maandag
Wakker worden met 50k volgens op Instagram!! Dat gevoel was zo awesome. Deze 50k fotoshoot, die ik deed met Joyce Bongers, had ik al een maand geleden gedaan. Ik wilde de foto’s zo graag aan jullie laten zien maar dat kon pas als ik 50k had natuurlijk. Ik stond te trappelen! Ik heb het diezelfde avond gevierd met Joyce & Francien bij Restaurant VOLT. Heerlijk gegeten!

IMG_2452

Dinsdag
In de ochtend lekker sporten met Daphne & Anne en daarna de hele dag aan school gezeten. Moet ook gebeuren! Heb al de hele tijd zin in Tony’s Chocolonely dus ik besluit dat ik in de avond de nieuwe smaken mag halen. Helaas was het aan het regenen maar dat zou me niet stoppen. Ik moest en zou de nieuwe Tony’s proberen. Door weer & wind ben ik ze gaan halen. And it was worth it! Ik heb er een nieuwe favoriet bij hoor, de popcorn discodip is echt geweldig!

Doormeal

Woensdag
Precies dezelfde activiteiten gedaan als gisteren. Alleen hier sloot ik de dag af met deze héérlijke DoorMeal ipv Tony’s Chocolonely. Mexicaans! Zo focking lekker. Deze bestel ik de volgende keer sowieso weer, echt een topper!

Reebok Cardio UltraIMG_2551

Donderdag
Ik kreeg deze beauty’s binnen! De nieuwe Reebok fitness schoenen. Ze zitten echt geweldig, hoe vaker ik ze aan heb, hoe enthousiast ik er van word. Heb er een review over geschreven die je hier terug kunt lezen. In de middag heb ik geluncht samen met Lise bij Coffee & Coconuts. We willen graag mooie daglicht lampen kopen. Het wordt natuurlijk sneller donker nu en dat doet je foto’s geen goed. We weten alleen niet zo goed waar we op moeten letten. Als jullie tips hebben? Ik hoor het graag!

Bron
Bron

Vrijdag
Eerst sporten met Daphne weer! Daarna heel de dag aan mijn scriptie en in de avond nam ik Nigel als verrassing mee uit eten! Ik wilde al heel lang bij dit tentje eten omdat ik er zoveel goede verhalen over heb gehoord en omdat het zo dicht bij ons huis zit. Vrijdag avond hebben we gespendeerd bij Izakaya. Echt GE-WEL-DIG eten, wauw! We hebben genoten! Water loopt me weer in de mond als ik eraan terug denk.

IMG_0889

Zaterdag

Overdag hebben Nigel en ik het huis schoongemaakt en lekker de markt op geweest om boodschappen te doen. In de avond kwamen er vrienden eten. Nigel heeft zich uitgesloofd in de keuken, kijk eens hoe lekker! Sushi is echt mijn favorite food op aarde! Er staat trouwens een mooie foto op Nigel’s zijn Instagram. Heb ook flink wat wijntjes gedronken. Super gezellig maar die ga ik wel voelen morgen!

The Green Kitchen The Green Kitchen The Green Kitchen The Green Kitchen

Zondag
En dan word je wakker de volgende dag… brak. Dit is waarom ik dus nooit drink;) Dit gevoel is echt niet chill haha! Om half 2 spreek ik met Lise af want we worden om 2 uur verwacht bij SLA op de zuidas. We krijgen hier een workshop van The Green Kitchen. Super vet! Boel inspiratie opgedaan. Weer wat dingen geleerd:) Thanks SLA! Ik sluit de dag af met deze heerlijk sushi bowl. Had namelijk écht geen zin om te koken en we hadden nog sushi ingrediënten over. Keuze was snel gemaakt: lazy sushi it is! Benieuwd naar de foto? Check mijn Instagram!

En dan is het nu alweer maandag! Time flies! Hoe was jullie week?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

  • Reply

    Ik vind het echt zo jammer dat ik geen Doormeal kan bestellen. Dat zou gewoon wereldwijd een hit worden. 🙂 Leuke foto’s!

  • Reply

    Die maaltijd van Door meal ziet er zo lekker uit! Ik kan niet wachten tot ze uitbereiden en ook in andere steden door meal gaan verkopen!

Leave a Comment