#27 Photo Diary

Een nieuwe week, een nieuwe Photo Diary! Met onder andere de L’oreal shoot, sushi met fitgirl Chris en natuurlijk weer lekker veel ander eten:) Kijk je mee?

Maandag

Maandag had ik in de middag de shoot met L’oreal samen met Free a girl. Binnenkort meer informatie en natuurlijk het resultaat van de shoot. Ik ben zo benieuwd, het was echt zo leuk! En wat waren we mooi allemaal!

Free a girl Free a girl1FCBD480-8B5E-4C3D-8B19-01BF62276A57.png_zpssvapwumv

Backstage foto’s van de shoot! In de vlog van Laura, zie je nog meer backstage footage. Het was zo leuk!!!

Na de shoot aan de bubbels! It’s a wrap AnnemerelScarlet en JoyceLaura en Kelly!!

Dinsdag

Heerlijk aan de rode curry! We hadden zin in curry dus Nigel had een receptje van het internet geplukt en ik snel de boodschappen gedaan. Nigel did his magic in de keuken en tadaaa; deze curry stond op tafel!

rode curry

Woensdag

Overdag lekker aan de scriptie en in de avond lekker uit eten met Christel. Keuze was snel gemaakt; we willen sushi! We besluiten naar Ku-bar te gaan, op aanraden van Lise. Heerlijk gegeten!!

IMG_2769 IMG_2767

Donderdag

Hele dag aan de scriptie! In de avond heb ik deze ingeleverd bij m’n begeleider en krijg aankomende donderdag weer feedback. Spannend! Niet zo een spannende dag verder qua foto’s. Alleen deze foto van mij en Mowgli. Even een middag/avond dutje en toen ik wakker werd lag hij nog steeds in m’n armen <3 Oh en ik ben ook nog even langs de Mediamarkt gegaan. Blijkbaar was de nieuwe FIFA16 uit, kreeg ik te horen van m’n broertje. Nigel was aan het werk en ik kon het niet laten om het nieuwe spel voor hem te kopen.. Don’t mind my make-up loze selfie 😉

FullSizeRender

Vrijdag

Lekker thuis gewerkt en ben begin middag even langs de Apple Store gefietst. Ik liep de winkel uit met een Ipad rijker. Niet voor mij maar voor m’n zusje. Zomaar <3

Zaterdag

M’n mama, die ik veeeeel te lang niet heb gezien, kwam samen met m’n zusje langs. M’n moeder was echt in een schoonmaakbui, uiteindelijk hebben we heerlijk bijgekletst onder het genot van bleek, schoonmaakdoekjes, allesreiniger en glassex. Haha 😉 Oh en ze maakte een heerlijk rijstpapje voor me waar ik de aankomende dagen echt van ga genieten. Doet me echt denken aan vroeger! Heerlijk is dat altijd:)

Rijstpap

Zondag

Een echte zondag, heerlijk niks gedaan en genoten van de zon. In de ochtend in de keuken gestaan en onder andere deze cheesecake gemaakt! Ik heb het recept van Vere aangehouden maar wel een eigen draai aangegeven, hier en daar wat dingen aangepast. Hij is zoo goed gelukt!! Dit is nog een foto van voor dat hij de oven in moest. Een na-foto volgt snel 😀

IMG_2947 IMG_2953 Schermafbeelding 2015-09-28 om 09.29.14

Daarna ben ik samen met m’n zusje even de stad in gegaan en hebben we een Frozz gehaald. In de avond naar de bioscoop met vriendinnen. We zijn naar de film The Intern geweest. Echt een aanrader – zo een leuke film! Ik wil er gewoon nog een keer heen, zo een feel good movie. Heerlijk!

En nu is het maandag, tijd om weer te knallen! Hoe was jullie week?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (8)

 • Reply

  Oehhh…..die lipstick. Kan je vertellen welke dat is?? IK WIL HEM. 😉

  • Zeker! Dit is de L’oreal Color Riche Delicate Rose en dan die van Doutzen

 • Reply

  leuke foto’s! Taart en curry zien er te lekker uit! Je zusje was vast dolblij met zo’n super kado!

  • Dankje en jaaaa dat was ze zeker!

 • Reply

  Wauw die curry ziet er heerlijk uit! En die taart trouwens ook.. en wacht die sushi ook! Ben benieuwd naar de resultaten van de shoot! Ik ga vanavond naar The Intern (neem aan dat je die bedoelt?), ben zo benieuwd!

  • Java the intern, typfoutje. Gelijk even aangepast, thanks! Hij is echt zoo leuk!! Laat je weten wat je er van vond? Veel plezier!

 • Reply

  Super leuke photo diary, wil je misschien het recept van de curry delen want het ziet er echt lekker uit ?

  • Hihi ik ga vragen of Nigel er een receptje van wil maken!

Leave a Comment