#28 Photo Diary

Een nieuwe week, een nieuwe Photo Diary! Met onder andere het recept van deze kip bacon avocado sandwich! Kijk je mee?

Maandag

Schermafbeelding 2015-10-04 om 19.45.52

… Ik weet serieus niet meer wat ik deze dag heb gedaan. Ik gok aan mijn studie want anders had ik het wel geweten. Oeps!

Dinsdag

Schermafbeelding 2015-10-04 om 19.54.47 FullSizeRender-1

De dag gespendeerd in de bibliotheek samen met mijn vriendinnetje Roos! In de avond ging ik facetimen met mijn zusje, tijdens het concert van ONE DIRECTION in de O2 Arena in Londen! Haha – ik mocht een nummer live meemaken via FaceTime. Mowgli en ik waren aan het genieten!

Woensdag

IMG_3039

Nogmaals aan de scriptie en in de avond met Anouk afgesproken, mijn oude huisgenootje en vriendinetje 🙂 Eten bij vapianos. Flinke portie, kreeg het bijnaaa niet helemaal op!

Donderdag

IMG_3067

Vandaag was spannend voor Jacky & Mowgli want ze moesten naar de dierenarts om gecastreerd te worden. We brachten ze om 9 uur ’s ochtends naar de dierenarts en haalden ze om 5 uur weer op. Ze hebben lekker kunnen uitslapen en toen we ze ophaalden waren ze echt nog flink duf van de narcose. Twee katjes die nog high waren thuis;) Gelukkig waren ze snel weer aan het spelen en was alles weer normaal!

DoorMeal

In de avond deze zalmburgerge eten van DoorMeal, zo fucking goed! Ze kunnen echt wel burgers maken!

Vrijdag

anouk

In de ochtend ging ik met iemand sporten waarvan ik nooit had gedacht dat ik met haar in de sportschool zou staan. Namelijk met Anouk! Samen aan gewichten heffen – te grappig! Voor herhaling vatbaar hoor Anoukkie! Let trouwens niet op m’n hoofd want die is hier verschrikkelijk 😉

IMG_3114

Daarna op naar Anne om samen aan ons scriptie te zitten. Op de foto met haar Brits Korthaar genaamd Nunu (noenoe). Zo lief!!! Scriptie maakt me daaraan tegen wel echt LOCO! Ga hem aankomende week inleveren, spannend…

Zaterdag

Ontbijten met deze unit! Wat heb je nodig? Drie sneetjes brood, een halve avocado, een kipfilet, rode uienringen, bacon, buikspek, tomaat plakjes en babyspinazie. Verwarm de oven op 180 graden. Toast de boterhammen. Ondertussen kruid je de kip met de kruiden wat jij lekker vind, bijvoorbeeld cajun kruiden, paprikapoeder en peper & zout. Bak deze nu even kort aan elke kant en laat het verder garen in de oven. Bak nu ook de buikspek en bacon totdat deze knapperig zijn.

Beleg nu de broodjes met deze ingrediënten op de volgorde hoe jij dit wilt. Gewoon lekker op elkaar stapelen, mes erin en serveren maar! Echt een aanradertje dit!

IMG_3153

In de avond naar MAZERUNNER! We hadden alleen nog maar bovenstaande broodje op die dag dus we vonden dat we wel wat snoep verdiend hadden;) Vond het echt een vette film!

Zondag

IMG_1057IMG_1082INK hotel

DIERENDAG! We sliepen deze nacht in het INK hotel. Hier een fotoverslag van ons avontuur! Ik vond het zo leuk om hier te slapen met ze! Het was echt een speeltuin voor ze:) Daarnaast heb ik vandaag ook geprobeerd om de hele dag vegan te eten. Gewoon omdat het dierendag is en omdat ik het wel een leuke uitdaging vond. Het is bijna gelukt! Heb alleen een paar hapjes pannenkoeken gehad waar ei in zat. En een cocktail waar eiwit in zat.. oeps! Maar voor de rest wel de hele dag vegan gegeten dus ben best trots op mezelf en miste het vlees totaal niet!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (4)

  • Reply

    Leuke fotodiary:) En ik vond de maze runner ook erg tof!

    • Dankje!

  • Reply

    Wat leuk Jen! Dat Ink hotel! En wat leuk dat je hele dag vegan heb gegeten 🙂 liefs, Lies

    • Yesssss, ga proberen om vaker vega/vegan te eten:)

Leave a Comment