#29 Photo Diary

Een dagje laten dan gepland (oeps!). De Photo diary met onder andere Anouk die niet één, niet twee maar drie keer met me in de sportschool stond, ontbijten in het INK hotel en homemade sushi! Kijk je mee?

Maandag

Ontbijten bij het INK hotel <3 Ik sliep hier vannacht omdat ik samen met mijn katten Jacky & Mowgli was uitgenodigd voor dierendag. Echt te leuk! Benieuwd naar de foto’s? Die vind je hier. Nigel moest alweer om 7 uur op werk zijn maar m’n zusje kwam langs om me gezelschap te houden tijdens het ontbijt. Check die keuken trouwens, zo mooi! Dit was overigens ook de dag dat ik mijn scriptie heb ingeleverd!! Nu is het wachten tot 30 oktober voor de uitslag. Ik vind het echt super spannend.. Als ik er aan denk krijg ik al helemaal buikpijn.

Dinsdag

Tony's chocolonely

De dag erna bij Anne langs – lekker samen werken en ik hielp haar met haar scriptie. Daar hoort natuurlijk Tony bij! Ook ging ik alvast werken aan mijn presentatie voor mijn scriptie. Nu zit het nog goed in m’n kop. Oh ik hoop zo dat ik hem wel gehaald. Duimen jullie voor me?

Woensdag

Sporten met Anouk. Ik ben niet eens de gene die haar meevraagt om te sporten. Ze vraagt het zelf. Trots op mijn lieve vriendinnetje! Dit moeten we volhouden:) Voor de rest van de dag lekker gewerkt en aan school!

Donderdag

IMG_3411

Home made sushi for lunch! Oh wat ben ik gek op sushi en ik vind het eigenlijk helemaal niet zoveel werk om het zelf te maken. Super lekker en ook nog eens gezond:)

Vrijdag

IMG_3389

Ja, ik geloof het bijna zelf niet maar ik ging weer sporten met Anouk! Daarna lekker chillen en in de middag samen aan school.

Zaterdag

Parelgort risottoIMG_3456

Weekend! Ik maakte in de middag deze deze heerlijke Parelgort Risotto. Echt een aanrader als je van risotto houdt! Daarna gingen we naar de ouders van Nigel in Lelystad. Dus even met de trein wat betekend: Starbucks!

Zondag

Sporten op een zondagochtend met Anouk, voor de derde keer deze week!! She’s on fire! De sportschool was zelfs nog dicht toen we ervoor stonden. In de middag nog een advertorial maken voor Fair Trade. Deze komt over twee weken online, als het goed is! Ook was het wereldmeisjesdag en werd er massaal op social media selfies gepost met roze lippenstift. Om support te bieden aan Free a Girl! Hebben jullie de selfies voorbij zien komen?

En nu is het alweer dinsdag, go get em tigers!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (12)

 • Reply

  Lekker bezig die Anouk 😉
  En die keuken is echt supergaaf wauuwiee!
  Spannend hoor van je scriptie.. Hoop voor je dat je hem hebt gehaald, ik zal voor je duimen! Fijne week verder 🙂

  • Dankjewel!!! Lief van je!

 • Reply

  Ik ga voor je duimen! Hoop dat je scriptie goed is 🙂 En dat zalm receptje ga ik zeker uitproberen! XO

  • Dankje Julia! En laat je me weten als je hem hebt geprobeerd? 🙂

 • Reply

  Hee jenny!!

  Ik ga duimen voor je !!
  leuke dairy weer! en ben ook al wat recepten aan het uit proberen van je blog die chicken van fit men cook is echt zoo lekker!!! en de blissballs omg heaven! super leuk om nieuwe receptjes te proberen nu ik bezig ben met personal body plan is variatie key;)

  Liefs Sandra

  • Ah wat super leuk om te horen Sandra:) Dankjewel!

 • Reply

  Superleuk dagboek! Altijd leuk om te lezen. Wat studeer je als ik vragen mag? Ik duim met je mee dat je hem gehaald hebt!

  • Hi Joy! Dankje:) Ik studeer Toegepaste Psychologie. Ik moet nog 2 tentamens die ik begin November heb en mijn scriptie voldoende terug krijgen en dan ben ik klaar!!

 • Reply

  Zo 3x in de week sporten, ik vind het knap! Je home made sushi ziet er echt TE lekker uit!

  • Is echt heel makkelijk die sushi, kan jij ook! Zeker weten!

 • Reply

  Whoeee! Ik duim voor je. Je bent er bijna!

  • Jaaaa! Dankjewel Willie!

Leave a Comment