2e Yoghurt gratis bij de Yoghurt barn!

Als je me al een tijdje volgt, zowel via mijn blog, facebook en instagram, dan heb je wel gemerkt dat ik een paar keer per week te vinden ben in de Barn. Dit is niet alleen omdat mijn vriend @chefmetlef er werkt en de mooiste creaties maakt, maar ook omdat ik de vibe er zo fijn vind, de yoghurtjes een beetje te lekker vind, ze mijn favoriete chai tea latte verkopen en omdat het gewoon een paar meter van mijn huis verwijderd ligt. Goed nieuws: aankomende week is jouw 2e yoghurtje bij de Yoghurt Barn gratis op vertoning van deze blogpost!

Ken je Yoghurt Barn nog niet? Lees dan even deze blogpost, toen heb ik mogen genieten van een heerlijke High Tea. En? Al zin gekregen in een yoghurtje? Van maandag 19 januari tot en met zondag 25 januari ontvang je jouw 2e yoghurt gratis* op vertoning van deze blogpost en je een foto plaatst op social media en @Yoghurt Barn & @Healthyfans zowel liked en tagged! We kijken uit naar jullie foto’s!

Naast gewone bio yoghurt (oa mijn favo hangop) is er ook bio soja en geiten yoghurt! En om je alvast even een impressie te geven van de heerlijke yoghurtjes die de Yoghurt Barn aanbied..

Zie ik jou volgende week in de Barn?!

Liefs,

 Jenny

*De goedkoopste van de 2 yoghurt is gratis. 

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (14)

 • Reply

  Het ziet er zo ontzettend lekker uit. Als ik eens in de buurt ben ga ik er zeker eens langs!

 • Reply

  […] vandaag trouwens jouw tweede yoghurtje gratis op vertoon van deze […]

 • Reply

  Wat een leuke actie! Ze zijn allemaal zo ontzettend lekker, thanks!

  • Alsjeblieft!

 • Reply

  Haha super leuk Jen! Misschien kom ik deze week wel even langs voor sojayoghurtje 🙂 Nog lekker gestudeerd? xxx

  • Leuk! Zeker doen! En studeren – daar komt maar geen einde aan haha 😉

 • Reply

  Leuk!!

  • 🙂

 • Reply

  Komt dat even goed uit, aankomende week was ik van plan om mama mee te nemen! Thanks!

  • Leuk leuk! Ik zie de foto wel verschijnen 😉

 • Reply

  Super! ☺ Ik ben as donderdag jarig en ga dsn samen met een vriendin lekker eene dagje nr Utrecht. Na al vele heerlijke yoghurtjes voorbij te hebben zien komen op FB en Instagram, kan ik niet w88 om er zelf een te proeven! Mmmmm…

  • Oeh leuk! Ben benieuwd naar je keuze!

 • Reply

  Superleuk en lekker 🙂 Is dit alleen geldig in Amsterdam of ook in Utrecht?

  • Zowel geldig in Amsterdam als in Utrecht!

Leave a Comment