#3 Bali Favorites

bali favorites

Niet meer in de prachtige villa maar verhuisd naar een super leuke guesthouse in Canggu en ook nog even naar Gili Trawangan geweest! Kijk je mee naar mijn favoriete foto’s?Waar waren we gebleven? Ik heb al een tijdje mijn laptop niet aangeraakt en dat vind ik ook echt heel fijn. In Nederland zit ik uren per dag achter dit ding. Nu heb ik m’n laptop al sinds 11 maart niet meer opengeklapt. I like it. Moet ik vaker doen.

main focus

Vorige week vrijdag 11 maart verliet Jelmer de groep als eerste. Weer op naar Nederland. Zo gek! Voor zijn laatste avond gingen we met z’n alle uit.

Foto’s van deze avond zijn er (gelukkig) niet maar het was weer gezellig! De hoofdpijn de volgende dag was alleen wat minder.

IMG_9558

Jelmer mag natuurlijk niet het land vertalen zonder hier een Warung te hebben bezocht. Local food it is!

IMG_9564

En daarna een kokosnoot op het strand. Mijn wallen, wow! Vroeg m’n bed in vanavond..

De volgende dag weer fris & fruit op naar de gym! Laatste keer trainen in Canggu club en daarna ook uitchecken in de villa.

IMG_9652

Laatste ontbijtje in de villa!

IMG_9781

En inchecken in ons nieuwe verblijf; kijk nou hoe mooi?!

IMG_9656

Lunchen bij Bali Fit. Dit tentje is echt awesome! Van protein pancakes tot pompoenburgers. They’ve got it all. Ik ben fan:)

bali fit

En natuurlijk niet alleen lunchen, want je kan er ook heel goed sporten!

De sunset hier maakt me zo happy..

Kijk nou hoe prachtig!

cafe crate

Ontbijten bij Cafe Crate <3

IMG_9740 IMG_9746

Hannah & Tom hebben beide hier een tattoo laten zetten. Voor het resultaat? Check Hannah’s Instagram en Tom’s Instagram.

Wow, deze burger was echt GOED! Aanrader, deze komt zeker in mijn rijtje met tips van Bali/Gili die ik nog online ga zetten.

creamery

Ook dit icecream tentje komt in het rijtje!

IMG_9814 IMG_9812

We blijven gewoon door sporten, tussen al het lekker eten door:)

suitsuit

Hannah & Tom zijn inmiddels terug in Amsterdam en Dais & ik hebben ook onze koffers gepakt. Wij gaan twee nachtjes naar Gili Trawangan!

Ons Gili avontuur komt overmorgen online. Kan niet geloven dat ik morgenavond al terug vlieg. Tijd is zo ongelofelijk snel gegaan, niet normaal. Ik had echt nog wel even willen blijven. Maar de gedachte dat ik straks weer mijn familie, vrienden, collega’s, katjes en puppy zie maakt me ook weer heel blij. Tot de volgende Bali update!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (1)

  • Reply

    Puppy? Tell me more!

Leave a Comment