#3 Photo Diary

En dan is het in ene februari. Januari is voorbij gevlogen! Wat heb ik afgelopen twee weken allemaal uitgespookt?

vondelgym

Woensdag 21 januari was de officiële opening van de Vondelgym!

Proteineshakes na de zaktraining!

Ook was ik vorige week uitgenodigd voor een Nike training en diner. Pre-workout shakes drinken met Esmee tijdens de Nike Training ook al renden wij niet mee 😉

Nike new outfit

Nike heeft ons even goed verwend!

Nike new outfit

New outfit!

Nike

ZO blij met deze schoenen! <3

Rens Kroes

Daarna samen koken met Rens Kroes!

En aanvallen! Op het menu? Groente sticks met hummus, bietensapjes, courgette pasta en als toetje chocolade balletjes gemaakt van noten, dadels etc. Heerlijk! Super leuke avond gehad.

De volgende dag eten bij een vriendinnetje. Mijn favoriete maaltijdsalade.

Beau

De kat van mijn vriend is zo schattig en mooi! Zijn ouders hebben een Britse korthaar en elke keer als ik daar over de vloer kom, raak ik weer helemaal verliefd op dat beestje. Als wij ooit een kat nemen, wordt  het ook een Britse korthaar.

De maandelijkse Girls Love 2 run crew meeting. Dit keer kregen we een training van Personal Body Plan!

IMG_0867

En daarna smullen! Een diner helemaal verzorgd door Door Meal!!! Meer over deze dag vind je hier in de snapshot diary!

Zelf gemaakte hangop is echt heel lekker. Aanrader! Recept vind je hier.

Dit kreeg ik in de mail. Wat is het? Heel awesome. De Polaroid Cube is een lifestyle actie camera, die weerbestendig, schokbestendig, monteerbaar en gebouwd is om alles wat je maar kunt bedenken vast te leggen op video of foto. Ik heb hem gelijk uitgeprobeerd in de gym en in de keuken. Super tof ding, filmpjes volgen zeker nog.

Gekregen van een vriendinnetje uit Berlijn. She knows me well..

Nom nom nom!

Oke, deze voedzooi pizza is door jullie nu al zo vaak gemaakt! Super tof om te zien. Het recept vind je hier. Nog niet gemaakt? Hij is echt aan te raden!

Met Ashley van Girlslovehealthy op het Yogenfruz ontbijtje. Smoothiesss!

Hieronder lag dus Griekse yoghurt.

Receptje volgt snel. Geïnspireerd door Door Meal, heel erg lekker. Bulgur, abrikozen, venkel.. Heerlijk! ’s Avonds gemaakt en natuurlijk maak ik meer zodat ik het mee kan nemen naar kantoor.

Hoe ik PBP trouwens vind? Geweldig! Vooral dit weekend vond ik het echt zo awesome. Dit weekend was het eerste meet en weeg moment en tijd om nieuwe foto’s te maken. Nou, ik ben trots! Zulke mooie resultaten gezien. Daar word ik toch heel erg happy van.

Dit heerlijk food pakketje kreeg ik ook op de post. Smullen! Helaas wel 1 minpuntje: het woordje suikervrij stond overal. Daar krijg ik kriebels van, want dit zit vol suikers. Wel erg lekker!! 🙂

Oha mijn vriend heeft in 1 week drie bezoekjes bij de tandarts gebracht en drie wortelkanaalbehandelingen gehad. En de horrorstory is nog niet over, deze woensdag gaat hij voor de laatste. Pech pech pech.. De eerste wortelkanaalbehandeling kreeg hij ‘avonds laat in het OLVG. Kiespijn kwam uit het niets opzetten en was heel heftig! Geen pretje.

Fijne ontbijtjes bij de Yoghurt Barn!

En daarna gaan we serieus aan de slag bij Coffee & Coconuts! Werk, bloggen en scriptie. Ik ben geconcentreerd bezig.Tony chocolonely

Dat ze kleine repen hadden van Tony Chocolonely dat wist ik. Maar dat ze kleine repen hadden van deze smaak, dat wist ik niet!! Karamel zeezout is mijn favoriet. Kon ik niet laten liggen..

Jelmer kwam op thee visite met deze red velvet oreo cheesecake. Lekker joh!

Om het goed te maken heb ik de dag erna 5km gerend 😉

Deze sapjes van sap.je zijn lekkerrrr! Ben fan van de oranje met wortel, zoete aardappel, kaneel en olijfolie.

Jelmers hoofd zegt genoeg

’s Avonds gingen Nigel en ik op bezoek bij vrienden van ons. Die hebben heerlijk Libanees voor ons gekookt. Zo lekker! Ik houd van de Libanese keuken.

En dat waren mijn twee weken in foto’s! Zin in de aankomende weken. Valentijn staat alweer bijna voor de deur. Ik vind valentijn altijd zo leuk! Jullie ook? Komen weer leuke receptjes aan in ieder geval. Stay tuned!

Liefs,

Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (18)

 • Reply

  Jeetje mina, wat een perfect eten allemaal. Yoghurt Barn is echt fantastisch hè?

 • Reply

  Nee, maar vermeld er dan op zijn minst bij dat jij natuurlijke suikers bedoelt. Mensen snappen jouw boodschap toch niet? Plus zou ik persoonlijk een berichtje naar het betreffende bedrijf hebben gestuurd als ‘feedback’ in plaats van het als minpunt op jouw blog te vermelden. Dat zou jij ook fijn hebben gevonden als je een eigen bedrijfje had. Toevallig zag ik dat de persoon achter healthybaking.nl een jonge moeder (net als ik, daarom heb ik er zoveel respect voor!) die nog niet zolang geleden gestart is. Zo iemand zou je juist als ervaren healthy Blogger op een positieve manier feedback willen geven toch?

  • En mensen snappen hun boodschap ook niet. Ik vind het super lekker wat ze verkopen, heb zitten smullen maar in mijn ogen zijn suikers suikers en vind ik niet dat je kan zeggen dat iets suikervrij is. Ik heb ze ook persoonlijk benaderd en verteld wat mijn mening is maar ik vond het ook leuk om hun producten hier te plaatsen want ik vond het wel erg lekker! Ik schrijf reviews op mijn blog en daarbij horen ook minpunten

 • Reply

  Je snapt toch zelf ook wel dat het woord ‘suikervrij’ van healthybaking.nl staat voor vrij van geraffineerde suikers? In alle gezonde baksels zitten natuurlijke suikers, dat hoor jij te weten lijkt me.

  • Ja zeker Lotte, dat snap ik zeker maar heel veel mensen snappen dit niet, daarom vind ik het erg misleidend en ben ik het niet mee eens dat ze dit op hun producten plaatsen.

 • Reply

  Super leuke photo diary! Ik herken me in best veel dingen.
  Zoals houden van Libanees eten, sporten met vriendlief, chocolade adoratie etc.

  Keep it up & succes met je scriptie 🙂
  xxx

  • Wat leuk en thanks! Heb je toevallig leuke Libanese recepten?

 • Reply

  Ziet er allemaal erg leuk uit! Ben heel benieuwd naar die camera

 • Reply

  Super leuke diary weer! Ik was vanochtend ook bij Coffee & Coconuts, zo een leuke plek! Liefs Isa

  • Oh echt? Wat leuk! Wat heb je genomen?

 • Reply

  Ziet er super uit!! Combi van food, sports, friends en love is leuk !! Go on Jenny!! I like

  • Thanks Daphne!

 • Reply

  Ohhh, al jouw eten ziet er altijd zo lekker uit! Ik word er gelijk hongerig van.

  • aah dankjewel!!

 • Reply

  Wat een leuk overzicht weer en alles ziet er altijd zo lekker uit!! Fijne week!

  • Dankjewel Tessa!

 • Reply

  Wat een heerlijke en leuke foto’s weer allemaal!
  En even een momentje.. Red Velvet oreo cheesecake?! heaven!
  Liefs lonneke

  • Jaaa die was zeker heaven!

Leave a Comment