#30 Photo Diary

Het was een tijdje geleden maar de photo diary is weer terug! Eten bij Jackson Dubois, boek lancering van Daisy en er werd voor me gekookt door.. Jamie Oliver!!

Maandag & Dinsdag

IMG_4514

Newcastle! Dit weekend vloog ik samen met Daphne en Francien naar Newcastle om Fieke op te zoeken. Hoe we het hebben gehad? Dat lees je hier & hier.

Woensdag

book launch i love health

Weer terug in Amsterdam en in de middag gelijk door naar de boek lancering van Daisy van www.ilovehealth.nl. Wat ben ik trots op jou! Super mooi boek heeft ze uitgebracht. Zeker kopen! Ik ben fan!

Donderdag

jamies super foodjamies super food jamies super food jamies super food

Eindelijk beginnen met inpakken! Morgen verhuis ik namelijk naar mijn nieuwe huisje in West waar ik samen met vriendinnetje Lara ga wonen. Ik heb er zin in! In de middag heb ik een hele leuke workshop met niemand minder dan JAMIE OLIVER! Dit was echt zo gaaf! Hij ging allemaal gerechten uit zijn nieuwe boek “Jamie’s Super Food voor elke dag” voor ons maken en het was zo lekker! Echt een super leuke avond gehad.

Vrijdag

FullSizeRender-2

Moving day! Daar ga ik dan, samen met Jacky & Mowgli! Doei Pijp, hello West! Lieve Anouk kwam me helpen. Helaas geen foto’s van de verhuizing maar misschien maar beter ook 😉

Zaterdag

FullSizeRenderIMG_4675Schermafbeelding 2015-11-15 om 13.07.15

Wakker worden in m’n nieuwe huisje! Mowgli & Jacky zijn weer helemaal blij dat ze weer met me zijn:) Ik sta alweer heel vroeg op want Francien en ik gaan deze ochtend aan het werk in Hilversum. We spenderen de ochtend in een hele mooie keuken, waar ik al eens eerder ben geweest. Dream kitchen!

Jackson Dubois Jackson Dubois Jackson Dubois Jackson Dubois

In de avond ben ik wezen eten bij Jackson Dubois. Echt een aanrader trouwens! Ik houd van shared dining! Gezellig samen gerechtjes delen en alles proeven. I love it! Jackson Dubois is er van overtuigd dat je een cultuur alleen kunt begrijpen door ‘m te proeven en daar ben ik het helemaal mee eens. Er stonden gerechten van over de hele wereld op de kaart. Echt super leuk!  Midden in de stad dus ook een top locatie. We begonnen met Gin & Tonics en gingen daarna over op de hapjes. We vonden de ceviche van zeebaars het lekkerst!

Zondag

FullSizeRender-3

Zondag is om te chillen, right? Tot vet laat in bed gebleven (oeps!). Ook heb ik het nieuwe kookboek van Jamie erbij gepakt, heerlijk doorheen gebladerd en daar een receptje uitgeplukt en toen de keuken ingedoken. Lazy sunday <3

Hoe was jouw week?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (1)

  • Reply

    Jaaaa! Ik heb het nieuwe Jamie Boek ook al binnen! Ben er zo blij mee! <3

Leave a Comment