#31 Photo Diary

Een nieuwe week, een nieuwe Photo Diary! Met onder andere eten bij DIM SUM NOW & vliegen naar Barcelonaaa!

Maandag

IMG_4811 IMG_4827

Vandaag was ik lekker thuis aan het werk, in mijn nieuwe huisje. Jacky & Mo hebben het helemaal naar hun zin hier. Vooral de vensterbank zitten ze nu vaak, lekker naar buiten kijken. Ik heb weer wat nieuwe dingen nodig van de Body & Fit en deze bestel ik tussen het werken door. In de avond ben ik wederom weer te vinden in Spaghetteria met Anne & Nikki. Wat is dit toch een chille tent!

Dinsdag

IMG_4863

Mijn pakketje van de Body & Fit werd afgeleverd en ik kan weer een weekje door 😉

Woensdag

IMG_4867 IMG_4876

Ik werd wakker en kijk in de spiegel. Ik moet nu toch écht naar de zonnebank. Voor mijn doen ben ik namelijk heel bleek. Ik besluit na het sporten een bezoekje te brengen. Wat een verschil gelijk. In de avond ga ik eten met Roos, haar zusje en haar vader. Haar vader heeft voor ons gekookt. Super lekker allemaal!

Donderdag

IMG_4907 IMG_4908

Ik sta op en word helemaal blij van dit uitzicht. Jacky & Mo op de vensterbank. Love it! In de middag ga ik lunchen bij Bakers & Roasters. Daar bestel ik de eggs royale en twee sapjes. Ik kan wel wat vitamines gebruiken want ik voel me niet 100% fit. Ik ga zondag naar Barcelona dus wil echt niet ziek worden.

Vrijdag

IMG_4966

Keelpijn. Ik voel me slechter. Heel shit! Allemaal afspraken staan vandaag maar die heb ik maar allemaal afgezegd. Ik blijf vandaag heel de dag in bed. In de avond voel ik me al ietsjes beter en besluit ik toch om buitenshuis te gaan eten. Anne en ik bezoeken DIM SUM NOW. Een nieuwe tent op de Ferdinand Bolstraat.

Zaterdag

IMG_4986FullSizeRender-1

Voel me nog steeds niet top maar het gaat niet slechter. Ik besluit dat het weer tijd wordt voor een groene smoothie. Ik hoop dat dit me goed zal doen. Omdat ik morgen naar Barcelona ga, breng ik Jacky & Mowgli naar m’n ouders. Daar blijf ik slapen want ik wil ze niet een dagje langer missen. Voordat ik er naar toe ga, neem ik nog een bezoekje aan Marqt om de nieuwe Tony’s Chocolonely voor m’n zusje te kopen. We hebben hem beide nog niet geprobeerd en proeven hem samen. Ik vind hem persoonlijk niet zo heel denderend. Doe mij maar de Karamel zeezout of de popcorn discodip.

Zondag

IMG_5007

Op naar Barcelona! Ik vlieg om 14:00 met KLM. Ik heb er zin in! Ik laat je weten hoe het was!

Hoe was jouw week?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (1)

Leave a Comment