#33 Photo Diary

Een nieuwe week, een nieuwe Photo Diary! Met onder andere eten bij Spaghetteria, de Changing Life Hub party en op (zw)eetdate in Maastricht!

Maandag

IMG_5352IMG_5359

Ik ben mijn week begonnen met deadliften, heerlijk! Daarna direct door naar mijn lieve vriendinnetje Anne, die ik al veel te lang niet meer had gezien. Zij moest aan school gaan en ik aan werk maar daar is helaas weinig van gekomen.. Zoveel hadden we bij te praten. In de avond lekker lui eten besteld via Foodora, prima!

Dinsdag

IMG_5455

Thuis werk dag! Eerst gesport en daarna de keuken in. Ik gooide dit receptje voor jullie online. Staat deze al op jouw to-make list?

Woensdag

IMG_5440

Sporten met Daphne, zo leuk weer!! Alleen sporten is ook heerlijk maar samen sporten is ook echt fijn. Elkaar motiveren en uitdagen. Ik kan mijn dag niet beter beginnen. Daarna samen naar kantoor, want naast dat ze mijn sportbuddy en vriendin is, is ze ook mijn collega. Love it!

doormeal

Op kantoor maak ik de eerste #wednesdaymeal mee. Op woensdag lunchen we samen met elkaar en eten we Doormeal. Hoe geweldig is dat? Ik ging voor de Crazy Curry, een van mijn favorieten.

Donderdag

FullSizeRender

Op kantoor komen, de koelkast openen en dit vinden. Ik houd van de persoonlijke berichtjes op mijn DoorMeal <3

IMG_5496

In de avond heb ik met mijn (reis)vriendinnetje Tessa afgesproken. We kwamen erachter dat we elkaar al een JAAR niet hadden gezien. Niet normaal lang.. We hadden dus veel bij te kletsen. We zijn naar Spaghetteria gegaan en hebben hier heel de avond gezeten zo ongeveer. Met een glas rood.. of drie 😉

Vrijdag

IMG_5504

De volgende ochtend had ik het een tikkeltje zwaar om op 9 uur op kantoor te verschijnen maar het ging me gelukkig goed af. Toen ik op kantoor aankwam was Laura er ook al. We kwamen erachter tijdens het werken dat we beide onze Friday Favorites nog niet hadden gemaakt voor vandaag dus we doken achter onze laptops en gingen deze nog snel even tikken. De Friday Favorites zijn namelijk zo leuk om te schrijven elke keer!

IMG_5533 IMG_5529

In de avond hadden we een feestje/borrel van werk in de Changing Life Hub. Om samen te proosten op wat we hebben bereikt met z’n alle. Het was zo leuk! Iedereen bracht zijn familie/vrienden mee en de voetjes gingen van de vloer! Natuurlijk met de lekkere hapjes van DoorMeal. Top avond!

Zaterdag

IMG_5542

Kapot van gisteren, wat een avond! Ik ging geloof ik pas rond vieren slapen, je begrijpt dat ik de volgende dag dus niet zoveel meer waard was. De hele dag lekker bankhangen, series kijken en gewoon lekker niks doen. Heerlijk!

Zondag

IMG_8520 IMG_4491IMG_3620IMG_4112 IMG_6821

Op naar Maastricht met mijn (zw)eetdate! Op Instagram vroeg ik jullie om tips en dat kregen wij. Dankzij jullie hebben we heerlijk geluched bij Café Zondag en hebben we super lekker Italiaans gegeten bij Il Giardino. Aanraders! Ook hebben we over de kerstmarkt gelopen en onze eerste oliebol van het jaar gegeten. Super leuk om met een date een andere stad te ontdekken:)

Hoe was jouw week?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (1)

  • Reply

    Klinkt als een goede week Jenny! Top 🙂
    Zelf ben ik eigenlijk de hele week druk geweest met werken en sporten. Het weekend wat rustiger aan gedaan en langs familie geweest!

Leave a Comment