#33 Sunday Favorites

Ik had het te druk met mijn artikelen over Hong Kong vandaar dit keer een Sunday Favorites in plaats van een Friday Favorites. Het was een hele leuke week, vooral omdat ik gisteren eindelijk mijn droom tattoo heb laten zetten. AAH! Lees/kijk je mee?

Favo Ontbijt:

Hong Kong

Precies een week geleden zaten we ‘s ochtend aan dit ontbijt in Hong Kong. ZO lekker! Benieuwd naar hoe we het hebben gehad? Lees het hier 😀

Favo recept:

gebakken perziken met kwark

Ja, dit is dus echt tering lekker en moet je gewoon proberen. Gebakken fruit is gewoon awesome! Het recept van dit schaaltje hemel vind je hier. Beloof je me dat je dit maakt? Please, please, please?

Favo moment:

Hollywood Mark

Ik lag gisteren weer een aantal uur op de pijnbank. Mijn zevende tattoo is een feit en wat voor één… Hij is nog niet af, dit was pas de eerste sessie maar oh wat ben ik nu al blij. Ze is zooo mooi! Ik ben echt verliefd, kan niet stoppen met naar haar kijken. Het resultaat:

FullSizeRender-1

 

Favo artikel:

Schermafbeelding 2016-07-10 om 17.28.29

Geen uitleg nodig <3

Favo lunch:

Yoghurt Barn

De Yoghurt Barn heeft een nieuwe special en dat moest ik natuurlijk uit proberen. Eentje met Tony Chocolonely & passievrucht. YUM!!

Favo uitstapje:

Met m’n zusje naar Rotterdam om mijn Braziliaanse paspoort te verlengen. Eindelijk! Aangezien ik over twee maanden richting Rio ga en mijn paspoort al twee jaar verlopen is was het tijd voor verlenging. Daarnaast heeft mijn zusje nu ook een Braziliaans paspoort aangevraagd en is dat goedgekeurd. Officieel Braziliaans nu dus!

 

Wat is jouw Sunday Favorite?
Geniet van je dag/avond!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (6)

 • Reply

  Oei ik heb gisteren de perziken gemaakt; maar dan ook met nectarines. Daarnaast wat cruesli gegeten, super lekker!! ?

 • Reply

  spreek je ook Portugees?

 • Reply

  Oeh nice tattoo

  • Thanksss!

 • Reply

  mooi zusje, lijkt op jou !

  • Lief!

Leave a Comment