#4 Bali (of eigenlijk Gili) Favorites

suitsuit

De laatste keer dat ik Gili Trawangan had bezocht was alweer vijf jaar geleden. So much has changed! Echt insane maar wel heel leuk. Kijk je mee naar ons avontuur?

gili gili

Daar gingen we dan met onze matcht SUITSUIT koffers. Op naar Gili! We werden om kwart over 7 opgepikt bij onze guesthouse. Twee uurtjes rijden en anderhalf uur met de boot.

amor boutique resort

Heelhuids aangekomen!

amor boutique resort

De reis verliep heel soepel en we hadden al snel ons verblijf uitgezocht. GIli Amor Boutique Resort, zeker een aanrader! Met een zwembad, mooie kamer, top locatie en helemaal niet duur. We betaalden ongeveer 40 euro per nacht met z’n tweeën.

Eenmaal ingecheckt zijn we meteen op onderzoek uitgegaan. Het eiland is zo veranderd in 5 jaar tijd. Ongelofelijk. We kwamen een heel leuk spa tentje tegen op het strand. Een massage met dit uitzicht? Wie zegt daar nou nee tegen!

Omkleden en op naar de andere kant van het eiland om de sunset te zien. We kregen als tip om naar Casa Vintage te gaan. Een heel leuk tentje!

casa vintage

Helaas was het bewolkt maar dat mocht de pret niet drukken! De wijntjes waren voor Indonesische begrippen ook lekker dus de avond begon goed.

IMG_9872

CHEERS!

IMG_9924

Zelfs als het bewolkt is, is de sunset hier magisch! Nog een paar drankjes gedaan en dan op naar bed. De volgende dag willen we gaan duiken of snorkelen.

SNORKELEN IT IS! We hadden een privebootje gehuurd en zijn twee uur de zee op en in gegaan. Wat is dit toch mooi en leuk. We hebben 5 schilpadden gezien. Zo super vet!

IMG_9912

Daisy & ik hebben beide een wave tattoo, dit moest dus even worden vastgelegd!

Tweede en tevens laatste avond Gili; op naar de Sunset!

IMG_9923

Wat hebben we het toch zwaaar…

IMG_9918

Kijk nou hoe adembenemend mooi?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (11)

 • Reply

  Prachtig! Ik ga sept/okt voor t eerst die kant op. Aanrader voor de boottrips? Ik zie dat de prijzen heel erg verschillen, geen idee of we de duurdere variant moeten kiezen?

 • Reply

  Wat is het daar toch prachtig! Doet me extra naar de zomer verlangen 🙂

  • Jaaaa, gelukkig is het ook al bijna zomer in Nederland. Zonnetje scheen vandaag wel goed!

 • Reply

  Zo mooi alle foto’s! Vooral de laatste foto is adembenemend mooi. Ik mis de zonsondergangen van de Gili’s.

  • Me too! Ik wil weer terug!

 • Reply

  Prachtige foto’s! Wauw..

  • Ja ♥

 • Reply

  Wauw mooie fotos! Ik ga mijn trip die kant op toch maar eens plannen! Enjoy!

  • DOEN!

 • Reply

  Aahh dat ziet er echt geweldig uit.

  Ben nog nooit aan die kant geweest maar als ik jullie foto’s zie is het wel stiekem op mijn to do list aan het kruipen.

  Maak er een mooie dag van!

  • Zeker op je to-do list zetten 🙂

Leave a Comment