#4 Jenny’s Diary

Vorige week at ik de lekkerste sushi ooit, vloog ik terug naar Amsterdam, liet ik mijn haar knippen én verven en werd ik in de make up gezet door Anna Nooshin. Mocht je meer willen weten, lees dan vooral verder!

Maandag 3 april, onze één na laatste dag in Japan. Een goed moment om dan eindelijk naar de vismarkt te gaan. In Tokyo hebben ze een hele grote vismarkt, waar je overigens ook kunt eten. Het is dé grootste vishandel en vismarkt ter wereld. Het blijkt dat je hier dé lekkerste sushi en sashimi kunt krijgen. Natuurlijk moeten we dat ook geprobeerd hebben en ja hoor.. Ik heb hier de lekkerste sushi ooit gegeten! De vis was zó ongelofelijk lekker en vers. Dat wordt nog wat als ik straks weer sushi ga eten in Nederland!

Tokyo

Voor we het weten is het al middag en besluiten we de trein te pakken naar een andere stad: Kamakura. Hier bezoeken we wat tempels, een grote buddha en een bamboo parkje. Heel cool!

Tokyo Tokyo

De volgende dag, dinsdag, bezoeken we ’s ochtends een museum: Tokyo National Museum. Een culturele ochtend! Ik ben niet zo van de musea maar ik vond deze wel interessant. Het was overigens ook eindelijk mooi weer in Tokyo. Het zonnetje scheen en we konden zelfs onze jas uit doen. Dat vieren we natuurlijk met een ijsje!

Tokyo

Na het culture ochtendje, lunchen we met een acai bowl en gaan we nog even shoppen in de stad. Ik vind helaas niks maar Jelmer heeft hele toffe schoenen gekocht van Daily Paper x Puma. We sluiten onze vakantie af met heerlijke ramen en duiken vroeg ons bedje in.

Tokyo

Woensdag staan we vroeg op en lopen we door een park vol kersenbloesem naar de trein die ons brengt naar het vliegveld. Het avontuur zit er op. Gelukkig hoeven we niet helemaal afscheid te nemen van Tokyo want we zijn er over een half jaar gewoon weer! Enige tijd geleden zagen we een hele toffe deal voorbij komen van Amsterdam naar Tokyo met Qatar en ook nog eens business class voor €600. De keuze was snel gemaakt. Dat wordt mijn allereerste keer business class vliegen aaaah, zoveel zin in!

Na 16 uur vliegen kwamen we dan eindelijk aan in Amsterdam. Toch ook wel weer fijn om terug te zijn hoor. Amsterdam blijft toch altijd mijn thuis en ik keek er naar uit om weer te knuffelen met mijn twee harige vriendjes Jacky en Mowgli!

Tokyo

Donderdagochtend fietste ik door het prachtige Amsterdam naar kantoor om weer te werken na bijna drie weken vrij te zijn geweest. Tijd om weer vol energie te knallen aan de content voor Changing Life! Ook vond ik het meer dan fijn om weer te kunnen trainen in de Hub.

’s Avonds gaan Jelmer en ik eten bij een Indiaas tentje op de Stadhouderskade. Een beetje omdat we hier al een hele lange tijd heen willen én omdat Jelmer de dag erna jarig is. Hij viert het liever niet maar ik ben van mening dat je het wél moet vieren. Dit tentje is overigens écht een aanrader als je van lekker Indiaas eten houdt. Alles was zo lekker en bovendien waren de porties ook niet verkeerd 😉

Vrijdag bleef ik thuis om te werken aan mijn blog. Ik heb nog een hele to-do list en daar komt maar geen einde aan en komen eigenlijk elke dag weer nieuwe dingen op. Ik tikte mijn nieuwe Friday Favorites, zette wat foto’s van Tokyo online en maakte een begin aan mijn Tokyo artikel vol tips. Ook schreef ik een artikel voor een campagne die binnenkort online komt, koos ik een winnares van mijn veel te leuke winactie op Instagram en moest ik nog wat dingen sturen naar mijn boekhouder. Kortom; het was best een productieve werkdag.

Zaterdag werd ik wakker en maakte ik een acai bowl voor Jelmer en mij. Ook vond ik dat het wel weer eens tijd was voor de kapper. Gelukkig hadden ze bij Rob Peetoom die dag nog plek voor me. Fijn! Ik wilde het wat korter en ook weer laten kleuren, zoals vorige keer. Toen ging ik voor een balayage. Ik wilde weer het zelfde alleen mocht het deze keer nog wel een tintje lichter. Wat vinden jullie van het eindresultaat?

’s Avonds ging ik uit eten bij de Spaghetteria in west met een vriendinnetje en haar vriendin. Ik ging voor de vega optie: de ravioli met spinazie, salie, botersaus en citroen. Deze was zó ongelofelijk lekker. Echt een aanrader!

Zondag stond ik weer model voor Anna Nooshin haar visagie opleiding. Ze maakte me op en ik kon meteen door naar de verjaardag van Tom Barten in het vondelpark. Die had toch even geluk met het weer, heerlijk! ’s Avonds ben ik gaan eten met Jelmer bij de zus van Jelmer. Overigens ook buiten in het zonnetje.

Hoe was jullie week?! Hebben jullie ook genoten van het zonnetje?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

 

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (1)

  • Reply

    Hi Jenny! Wat leuk dat je weer naar Tokyo gaat, Tokyo is echt een geweldige stad. Wij willen er ook nog een keer heen. En nu lees ik dat jij een mooie deal hebt gevonden voor € 600,– in business class met Qatar. Waar heb je die gevonden? Dan ga ik dat ook in de gaten houden! 🙂

Leave a Comment