#42 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week! Naar het strand, lekkere ontbijtjes, nieuwe telefoon besteld en een fijn vooruitzicht want morgen stap ik het vliegtuig in! Lees en kijk je mee?

Favo Ontbijt:

Eggs Atlantic bij Louie Louie <3 Sowieso vind ik Louie Louie echt top en ik kan er ook goed werken!

Favo Headphone:

Bose

Ik heb hem nu al een aantal keer genoemd maar ik zweer echt bij deze koptelefoon. Boise QuietComfort 35. Hij is zo fijn! Draadloos, goed geluid en het mooist van allemaal: noise cancelling. Ideaal wanneer je wilt werken in een drukke omgeving zoals een vliegtuig, trein of op het werk. Ik ben echt enthousiast over deze koptelefoon!

 

Favo Aankoop:

YES! Ik heb de Iphone 7 plus besteld met 256 GB geheugen. Hij wordt begin Oktober geleverd – I can’t wait!!

Favo Eiwitreep:

Van alle eiwitrepen die Body & Fit aanbieden, blijft dit toch echt mijn all time favoriet: Low Calorie Bar in de smaak Caramel. Echt een van mijn favo tussendoortjes.

Favo Uitje:

fullsizerender-5

Dinsdag werd het 31 graden dus we vonden het wel een goed idee om naar het strand te gaan. Hier zaten we in de trein terug naar huis en kon Jelmer alleen maar denken aan taart.

Favo Vooruitzicht:

Morgen stap ik het vliegtuig in en ben ik komende drie weken lekker op vakantie in: IJsland, Venetië, Rio de Janeiro, Casablanca & Marrakech. Ik kan niet wachten! Natuurlijk houd ik jullie lekker op de hoogte via Photo Updates en kun je me volgen via Snapchat (username: jenalvares)

Favo Lied:

Omdat ik volgende week dus met mijn billen op het strand van Ipanema lig <3

Favo Winactie:

Peijnenburg

Doe je al mee met deze win-actie? Je kan hem hier vinden!

 

 

Wat is jouw Friday Favorite?
Fijn weekend!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

  • Reply

    Geniet van je vakantie!

  • Reply

    Ahhh de iphone 7 plus!! Welke kleur heb je besteld? Ben er ook zo benieuwd naar maar wil hem eerst in het echt zien voordat ik hem aanschaf.

Leave a Comment