#43 Friday Favorites

Venetië

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere een aantal foto’s van Venetië en Rio de Janeiro! Doe je overigens ook al mee met de leuke win-actie? 

Favo Diner:

Anne

De avond voor ik op vakantie ging, nog even eten met Anne bij mijn inmiddelse vaste eettent lijkt wel: Spaghetteria. Om alvast in de Italiaanse sferen te komen;)

Favo Foto:

Venetië

Geen uitleg nodig. Ik word gewoon happy van hem en van deze foto! Heb je overigens al mijn Venetië Photo Update gelezen?

Favo Italiaans Eten:

pizza

De lekkerste pizza die ik ooit heb gegeten! Italianen weten wel hoe ze pizza’s moeten maken. ZOOO LEKKER!

Favo Drankje:

Rio de Janeiro

Mocht je me al een tijdje volgen – weet je dat ik dol ben op Cola-Cola. Ik drink het als water. Dit gouden blikje vind ik dan ook echt awesome!

Favo Tas:

Rio de Janeiro

Jelmer’s tas ging stuk op het vliegveld – waardoor ie de eerste beste tas moest kopen. Dat werd dus deze. Vind ik heel grappig, vooral omdat ie er nog steeds mee rondloopt ♥

Favo Lunch:

Donna Hay

Vorige week vrijdag was ik uitgenodigd om met Donna Hay te lunchen. Donna Hay heeft net haar nieuwe kookboek gelanceerd: Life in Balance. We hebben zo ongelofelijk lekker gegeten en leuk kunnen kletsen maar Donna. Ik mag overigens drie exemplaren wegdoen. Wil je kans maken op een van deze drie boeken? Lees dan gauw dit artikel!

 

Wat is jouw Friday Favorite?
Fijn weekend!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (0)

Leave a Comment