#5 Happy (September 2016)

Malaga

Tijd voor een nieuw gelukslijstje! Het is goed om stil te staan bij de mooie momenten en goede dingen in het leven – en deze te koesteren. 

♥ Mijn zusje, bij wie ik helemaal mezelf kan zijn, de grootste lol mee kan hebben en altijd voor me klaar staat ♥ Dat ik volgende week met mijn liefde in Rio zit, terug naar mijn roots ♥ Mijn tattoo die bijna af is ♥ Pannenkoeken van The Breakfast Club ♥ Zomer kleding ♥ Ijskoude Cola light ♥ De heerlijke nazomer in Amsterdam ♥ Bloggen op het terras ♥ The Daily Essentials ♥ Mijn Iphone 7 plus die straks op me staat te wachten als ik terug ben van vakantie ♥ Eindelijk 256 GB geheugen op mijn telefoon ipv de sneue 16GB die ik nu heb ♥ Mowgli & Jacky die altijd met me willen knuffelen ♥ Dat ik weer lekker aan het reizen ben ♥ Jelmer’s boek die over een maand in de winkels ligt ♥ Mijn nieuwe koptelefoon van Bose ♥ De pasta van Spaghetteria ♥ Whatsappen dmv Bitmoji’s ♥ Mijn nieuwe kapsel thanks to Coup D’État ♥ Mijn Travel Agenda ♥ Pakketjes van Body & Fit ♥ Poke ♥ Make up tutorials kijken op Youtube ♥ Een van m’n beste vriendinnetjes die is gaan samen wonen ♥  Candy K Liquid Lipstick van Kylie Cosmetics ♥ Beyonce’s medley op de VMA voor de zoveelste keer terugkijken ♥ Jelmer’s concealer bij hem op doen ♥ Nieuwe badpakken scoren ♥  Werken met Jacky en Mowgli op schoot ♥ Dat ik nog maar 4 weken in Nederland ben dit jaar, de rest in het zonnetje in het buitenland met Jel ♥

What makes you happy?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (0)

Leave a Comment