#5 Jenny’s diary

Heel veel lekker eten, misschien héél binnenkort gaan samenwonen, cocktails drinken in the Hoxton, wijn in het W hotel en eigenlijk vooral heel veel 13 reasons why gekeken. Mijn week in foto’s, kijk je mee?

Omdat ik niet élke dag iets boeiends aan het doen ben, soms ben ik de hele dag aan het werk achter mijn laptop, wil ik het deze diary eens anders doen. Ik wil alleen de highlights (of lowlights, want ook ik heb wel eens een kutdag) van de week met jullie delen. Ben benieuwd wat jullie leuker vinden! Laten jullie het me weten?

Ik startte de week bij de Corner Bakery met Liza. Gezellig ontbijten met z’n tweeën! Het eten hier is dus echt top. Ik ging voor de pastrami sandwich en Liza voor de pancakes. Dikke tip voor als je eens in Amsterdam ben!

Ook ben ik gaan lunchen samen met Roos bij The Hoxton Hotel. Ze hadden nieuwe salades op het menu staan en dat moesten we dus even gaan testen 😉 Zó lekker!

Met cocktails!

Op pinterest kwam ik ook dit receptje tegen en ik was er zo nieuwsgierig naar dat het die avond gelijk op tafel stond. Het is écht een goed en lekker recept en ook niet zo moeilijk om te maken. Vega lasagne met spinazie én champignons. Dit receptje sla ik zeker op en komt nog eens op tafel te staan.

Vegan Protein Shake

Ik testte deze week de nieuwe protein shake uit van Body & Fit. Niet zomaar een eiwitshake maar een vegan eiwitshake. Wil je weten wat ik er van vind? Ik heb er een review over geschreven en deze vind je hier.

eiwitrijke acai bowl

Ik geniet iedere week wel van een acai bowl en een acai bowl met proteïne poeder stond al heel lang op mijn to-do list. Toen ik de Vegan Protein Shake had ontvangen, vond ik het wel tijd om eens een eiwitrijke acai bowl te maken. Heel lekker! Het recept vind je hier.

Foodpost! Deze twee nieuwe drankjes van innocent kreeg ik opgestuurd om te proberen en ze zijn goedgekeurd! Ze zijn erg lekker, zoals je van innocent gewend bent en per flesje zit er ten minste 8 gram eiwit in. Goed!

Ik kies steeds meer voor vega en probeer steeds wat meer vega recepten uit. Ik doe veel inspiratie op op Instagram of pinterest. Van de week vond ik een receptje voor zwarte bonen burgers. Jelmer gaf er zijn eigen draai aan en toverde dit op tafel. Zo f*cking lekker! De burger was echt heel goed gelukt en hij zal het recept binnenkort met jullie delen op zijn website.

Ik vind het heerlijk om te koken maar negen van de 10 keer staan Jelmer ’s avonds achter het fornuis. Hij vindt het heerlijk om na een drukke dag z’n hoofd leeg te maken in de keuken. Vind ik helemaal prima want Jelmer kan dus fantastisch koken. Dit bordje Indiaas eten ziet er misschien niet lekker uit (want Iphone kwaliteit en slecht licht) maar trust me dit was hemels.

Net zoals deze vega pasta, heeft Jelmer ook weer gemaakt. Pasta met courgetti, spinazie, champignons, basilicum, pijnboompitjes, parmezaanse kaas, slagroom en natuurlijk pesto.

Tip: wijntjes doen bij het W hotel! Dit is toch een heel fijn uitzicht.

Tokyo

Jelmer en ik zijn deze week gaan kijken naar een huisje samen want we willen heel graag samenwonen. De woning was perfect, ruim, super veel licht, hele fijne keuken. Ik zag ons er al helemaal wonen. We horen vandaag (aaah!) of we het zijn geworden. Duimen jullie met ons mee?

Ik ben deze week ook even de stad in geweest om inspiratie om te doen. Ik kwam zulke leuke winkeltjes tegen in de negen straatjes! Super leuk servies, zoals op bovenstaande foto’s. I love it!

likes kopen

Ik schreef gisteren een artikel over likes/volgers kopen op Instagram en over het aanzetten van robots. Ik kom het steeds vaker tegen en vind het eigenlijk best wel stom als je dit doet. Lees er hier meer over.

Elke woensdag hebben we op kantoor een gezamenlijke lunch, waar we ieder een DoorMeal krijgen. Ik heb aangegeven dat ik vanaf nu iedere week een vega DoorMeal en genoot deze woensdag van de Too Much Crisp To Temp. Dit is één van mijn favoriete DoorMeals. Zoete aardappelfrietjes, een wortel slaatje, crispy tempeh met quinoa vlokken en een homemade mayonaise (die ongelofelijk lekker is). Om je vingers bij af te likken.

DoorMeal

Over DoorMeal gesproken, daar had ik deze week ook weer nieuwe content voor geschoten. De maaltijden zijn zo fotogeniek altijd <3

Oh-my-god! Ik heb gisteren dan éíndelijk 13 Reasons Why afgekeken. Daar had ik het ook erg druk mee deze week;) Heel heftig maar ontzettend goed dat ze hier een serie van hebben gemaakt. Ik ben fan en hoop op een tweede seizoen. Dat moet toch haast wel, met dat einde? Ook kwam ik er achter dat Katherine Langford, het meisje dan Hannah Baker speelt, mij volgt op Instagram. Hoe gaaf?!

Hoe was jullie week?

Jenny

Volg mij ook via Bloglovin, Facebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

  • Reply

    Heftig hè die laatste aflevering van 13 reasons?! Ik vind dat servies ook erg leuk! Ik zal voor jullie duimen ☺️ X

    • Ja, wow! Echt heel erg heftig. Vooral die scene dat ze in het bad ligt. Had niet verwacht dat ze het ook daadwerkelijk zo laten zien maar eigenlijk ook wel heel goed dat ze het laten zien. Een taboedoorbrekende serie!

Leave a Comment