#6 Body & Fit Favorites

Body & Fit

Weekend madness bij Body & Fit want met de code MADNESS11 krijg je 11% korting op alles! Weet je nog niet wat je wilt bestellen en zoek je inspiratie? Dit is wat ik bestel!

Mijn bestelling is overigens helemaal niet groot want ik heb niet zoveel nodig. Ik heb thuis bijvoorbeeld nog wat eiwitrepen en creatine staan. Zie hier mijn bestelling:


Smart Bar Crunchy

Sowieso zijn deze eiwitrepen in de smaak chocolate peanut caramel mijn lievelings eiwitrepen. Ik wil geen andere eiwitrepen meer. Heb er thuis nog een paar staan maar ik bestel er nu een aantal bij want weekend madness. Deze repen zijn ook nog eens laag in calorieën.

Body & Fit

Eet Taart Krijg Een Sixpack

Heb je Jelmer zijn boek nou nog steeds niet gekocht? Dit is je kans om hem met korting te kopen! Van het lezen van het boek krijg je namelijk al een sixpack want Jelmer schrijft hilarisch! Ik heb hem natuurlijk al maar wilde hem toch in dit lijstje zetten want nu moet jij hem nog aanschaffen. Waar wacht je nog op? In je bestelmandje!

Body & Fit

Total Health

Denk aan je gezondheid. Het is erg belangrijk, vooral als je ook nog een sport, om voldoende mineralen, vetten en vitamines binnen te krijgen. Total Health biedt precies wat je nodig hebt in één super capsule. Geen geld dus hup, ook in je mandje.

Body & Fit

Creatine

Deze creatine tablets smaken letterlijk naar snoepjes. Je bent een dief van je eigen spieren als je geen creatine neemt, zegt mijn collega Paul Bosma. En dat vind ik een erg mooie uitspraak.

Body & Fit

Isolate Perfection

Omdat mijn eiwitpoeder bijna op is en deze mijn favoriet is. Ik gebruik zelf geen eiwitshakes maar gebruik wel eiwitpoeder om mee te bakken. Ik gebruik het bijvoorbeeld voor in bananenbrood, cannellini bonen cake of brownies.

Zit er een product voor jou bij? Wat ga jij bestellen?

Vind hier alle artikelen over Body & Fit!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

In dit artikel zijn affiliate links verwerkt – zie mijn disclaimer.

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (1)

  • Reply

    Wat chill zo’n code! Ik wil al tijden de 1-day detox van Naturaliscous proberen, gewoon na een heftige dag (qua eten of uitgaan) helaas is die de hele tijd niet leverbaar.

Leave a Comment