#6 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week. Met onder andere de vegan falafel bowl van SLA (love it!), cocktails en serious armcandy van 4everwitheveryone!

Favoriete actie

L'Oreal Free A Girl

De actie van L’oreal in samenwerking met Free a Girl is nu van start gegaan! De gehele maand Oktober doneert L’oreal Paris bij elke verkochte lippenstift uit de Delicate Rose collectie €1 aan de stichting Free a Girl. Ik stond model voor deze campagne en daar ben ik trots op. Meer over deze actie vind je in dit artikel. Doe jij mee?

Favoriete chocoladereep:

Tony's chocolonely

Oke de karamel-zeezout variant blijft toch wel mijn alltime favorite maar deze popcorn discodip is ook een favoriet! Echt super lekker.. Gevaarlijk lekker!

Favoriete maaltijd:

SLA

Met dierendag heb ik een dagje vegan gegeten en toen heb ik kennis mogen maken met deze vegan falafel bowl van SLA. Ik was meteen verkocht! Heb hem in een week tijd nu al drie keer op;) Zo lekker!! Echt een aanrader.

Favoriete accesoire:

4everwitheveryone

De armbandjes van 4everwitheveryone zijn echt zo leuk! Ik heb mijn armbandjes nu bijna een maand en draag ze zowat iedere dag. Ben er echt blij mee! Het zijn handgemaakte armbandjes, kettingen en tassen in allerlei stijlen en kleuren. Ik ben fan! Check even hun Instagram, armcandy!!

Favoriete foto:

INK hotel

Dit was zo leuk! We waren uitgenodigd om samen met Jacky & Mowgli een nachtje te spenderen in een suite in het INK hotel. Hier zeiden we natuurlijk geen nee tegen! Het was zoo leuk, hier het verslag <3 En kijk deze foto nou, met hun staartjes. Te cute!

Favoriete drankje:

ink hotel

Tijdens ons verblijf in het INK hotel hebben we ook wat drankjes gedaan in de PRESSROOM. De cocktails daar zijn écht goed. We hebben ons vermaakt:) Echt heerlijk! Misschien dat ik er dit weekend weer een paar doe.

Happy friday & enjoy you weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

  • Reply

    Die foto van jullie is echt super mooi geworden! En die falafelbowl… lekker!

    • Dankjewel Laura!

Leave a Comment