#7 Jenny’s diary

Vorige week was de eerste week in ons nieuwe huisje en ben ik meteen de keuken ingedoken om nieuwe recepten te maken. Ja, I’m back in the kitchen! Lees je mee?

Terwijl ik thuis aan het werk was, ging de deurbel. Ik had niks besteld en zover ik wist Jelmer ook niet. We zitten ook pas nét in dit huis. Het was geadresseerd naar ons beiden. Zo nieuwsgierig dat ik ben, pakte ik het direct uit.

Een fles champagne met een heel lief briefje. Van de broer van Jelmer en zijn vriendin. Hoe leuk is dat! Omdat we zijn gaan samenwonen. Te lief <3

Om te vieren dat Jel en ik een jaar samen zijn én nu samenwonen, dook Jelmer de keuken in. Wat jullie misschien niet weten is dat Jelmer echt een ster is in koken. Ik bof maar met zo’n vent. Hij maakte deze belachelijk lekkere dubbeldekkers met cheddar en een te lekker sausje. Natuurlijk ook op geproost met de champagne die we gekregen hebben 🙂

De dag erna aten we gewoon weer burgers. We hadden wat hamburger broodjes over;) Deze burger is dan wel iets minder mooi maar het was natuurlijk al donker + ik gebruikte mijn Iphone camera maar dat maakte hem niet minder lekker. Deze burger is gemaakt van champignons, linzen en zwarte bonen. Geheel vegetarisch dus! Ik denk dat dit wel dé lekkerste vega burger is die ik ooit heb geproefd. Jelmer wil het recept nog even finetunen maar daarna wil hij hem zeker met jullie delen!

Hoe fijn is dit? We hebben nu ons eigen balkonnetje waar de zon ’s ochtends op staat! Lekker in het zonnetje ontbijten <3 Heerlijk!

Over ontbijtjes gesproken.. Jelmer ging dit weekend voor een aantal dagen naar Spanje en dus had ik het rijk meteen helemaal voor mij alleen 😉 Mijn zusje bleef toen een nachtje slapen en ik zorgde voor het ontbijt. Ik weet dat carrotcake één van haar lievelingseten is dus ik sprong op mijn fiets om deze te halen. Tip: Bij de Marc & Spencer hebben ze een glutenvrije variant en die is mega lekker!

Ook ben ik eindelijk begonnen met kookvideo’s! Ik vind dit zó leuk om te doen. Ik schiet deze filmpjes gewoon aan onze eettafel. Grappig beeld zo he? 😉

Ik heb er inmiddels al twee online gegooid. Dit is het recept voor truffel mac and cheese. Het uigeschreven recept vind je hier.

En het recept voor knapperige zoete aardappel frietjes! Het uitgeschreven recept vind je hier.

Over recepten gesproken; dit lekkers at ik van de week ook en is zó simpel te maken. Heel veel bevroren frambozen in de keukenmachine, voeg hier wat zoetstof en stevige kwark aan toe en klaar is je homemade frambozenijs!

Lesson learned voor deze week: meer foto’s maken! Ik vergeet heel vaak foto’s te maken van wat ik doe. Zo heb ik vorige week ook gegeten met twee vriendinnetjes, ben ik drie keer naar kantoor gegaan, heb ik getraind, heb ik nieuwe aankopen gedaan voor het huis, ben ik zondag naar mama gegaan voor moederdag en daar ook weer heel veel geknuffeld met Jacky en Mowgli. Ik ga er deze week goed op letten! Hoop dat jullie het alsnog leuk vonden om te lezen:)

Jenny

Volg mij ook via Bloglovin, Facebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (0)

Leave a Comment