#74 Friday Favorites

Vegan junk food in Amsterdam, een food festival in Utrecht, een broek van mijn favo broek merk en het recept voor de lekkerste kwarkbollen. Dit zijn mijn favorieten van afgelopen week, lees gauw verder!

Favo diner:

Vegan Junk Food Bar Vegan Junk Food Bar

Woensdagavond ging ik met mijn lieve collega Denise eindelijk naar de Vegan Junk Food Bar. Deze dinner date stond al tijden op de planning en we waren zo benieuwd naar deze tent. Alles was super lekker en ik had geen eens door dat ik “nep”  vlees aan het eten was. Het smaakt zo echt!

Favo event:

TREK Festival

Over burgers gesproken.. Ik heb nogal wat burgers op deze week 😉 Ik ging met Jelmer en Europcar naar festival TREK en ik raad het jou ook aan. Benieuwd wat we allemaal hebben gegeten? Je leest en ziet het hier!

Favo broek:

Vorige week kreeg ik deze broek van Replay. Het is de nieuwe Replay Touch broek. Ik ben onwijs fan van Replay en was dan ook mega blij dat ik een broek mocht komen uitkiezen. De broeken zitten altijd zo comfortabel. Helaas is hij net iets te groot maar precies dit model + kleur hadden ze niet meer in deze maat. Ik zal hem dus moeten innemen!

Favo recept:

Ja, de hemelse kwarkbollen waren weer een grote hit! Deze week deelde ik hem met jou op mijn Facebook pagina en mijn Instagram. De video werd massaal gedeeld, geliked en opgeslagen. Super leuk om te zien! Ik vind het écht heel leuk om te doen en dit motiveert me enorm.

Favo winactie:

Indonesische rendang

Psssst.. Doe je trouwens al mee met de toffe winactie in samenwerking met Smaakt? Lees het gauw hier!

Fijn weekend!

Jenny

Volg mij ook via Bloglovin, Facebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (1)

  • Reply

    Super lekker die kwarkbollen! Ga het deze week meteen uitproberen 🙂

Leave a Comment