#8 Happy (November 2017)

Make-up looks voor dit najaar

Ik vond het wel weer tijd voor een happy lijstje. Daar word ik namelijk heel happy van! 

Dat ik voor het eerst Business Class heb gevlogen ♥ Ik net terug kom van het oh zo leuke Tokyo ♥ Dat ik aan een visagie opleiding ben begonnen ♥ Dat ik een vast contract heb gekregen bij Changing Life ♥ Elke dag facetimen met m’n zusje en dus ook met Jacky en Mowgli ♥ Dat ik nu ook beauty gerelateerde samenwerkingen heb lopen ♥ En beauty gerelateerde producten ontvang om te mogen testen ♥ De Ellis Faas Mascara ♥ Eindelijk Dia de los Muertos mee heb mogen maken in Mexico en het GEWELDIG was ♥ Al onze planten in huis ♥ Dat ik nu een half jaar samen woon met Jelmer ♥ En we anderhalf jaar samen zijn ♥ De gedachte dat we in januari weer in Kaapstad zitten ♥ Dat ik eindelijk de blauwe faux fur jas van de H&M heb weten te bemachtigen ♥ De zon die opkomt en onze kamer oranje kleurt ‘s ochtends ♥ koffie in de ochtend ♥ Lippenstift als oogschaduw ♥ De onwijs verse sushi van ‘s werelds grootste vismark in Tokyo ♥ Dat Jelmer er een nichtje bij heeft gekregen ♥ Dat één van m’n beste vriendinnetjes straks ook in Kaapstad zit als ik er ben ♥ Misschien zelfs nog een beste vriendinnetje ♥ Het nieuwe boek van Jelmer die bijna uitkomt: Thuis Blijven Is Duurder ♥ Versgebakken olijvenbrood van de bakker met lekker veel roomboter ♥ Eight Hour Cream van Elizabeth Arden ♥ Make-uppen met m’n zusje ♥ Alle lieve reacties op mijn blog ♥ Dat ik shoppen steeds leuker begin te vinden ♥ Mijn nieuwe Macbook 12inch, zo klein en licht ♥ Amsterdam

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookTwitter & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

  • Reply

    Heerlijk om dit te lezen Jenny!!! Lekker genieten!!

    • Precies! Dankje voor je reactie!

Leave a Comment