#8 Jenny’s diary

Dagje Hoogeveen, mijn kat Mowgli die ziek was en gewassen moest worden, date night, drankjes met collega’s én een recept voor gezond ijs! Mijn week in foto’s. Kijk je mee?

Ik starte mijn week in de keuken, om deze poke bowl voor jou te maken. Volgens mij is het wel te merken dat ik weer een eigen keuken heb hè? Het uitgeschreven recept voor deze poke bowl vind je hier! Ik vind het zó leuk om deze filmpjes te maken.

Dinsdag was het office day en ben ik ook weer gaan trainen in de hub. Zoals je kunt zien; all to myself. Heerlijk!

Ook woensdag was ik op kantoor te vinden. Tijdens de wekelijkse wednesdaymeal, waar we allen een DoorMeal krijgen met de lunch, koos ik voor de Pulled Beef Burrito. Zo lekker <3

Woensdag kwam Anne eten en mijn nieuwe huisje bekijken. We konden eten op het balkon. Zo fijn dat het eindelijk mooi weer is in Amsterdam! I love it!

Donderdag maakte ik onder andere dit ijs van maar drie ingrediënten en je moet het echt proberen. Dit is zo makkelijk, f*cking lekker en ook nog eens gezond. Het uitgeschreven recept vind je hier.

Donderdagavond was het date night en ging ik met Jelmer naar mijn misschien wel favoriete tent van Amsterdam: Spaghetteria. Heerlijke pasta, goede wijn en dé lekkerste scroppino’s.

Vrijdagmiddag is het altijd te merken dat het bijna weekend is op kantoor. Na 17:00 verschenen de eerste drankjes op het bureau en gingen we daarna naar Oepidus om een paar biertjes te doen.

Zaterdag pakte Jelmer en ik de auto en reden we naar Hoogeveen! Jelmer komt er vandaan en is er opgegroeid. Hij gaf me een tour door de stad en we gingen langs een aantal food hotspots. Waaronder deze hierboven! Hij vertelde dat je hier de lekkerste ‘Gebakk’n met Kruud’n’ kon eten. Ook hebben we wat aankopen gedaan voor ons huis!

En gingen we zelfs even naar de Ikea, natuurlijk hoort daar een hotdog bij;)

Zondag ging ik even langs mama en vond ik Mowgli nat op mijn bed. Eigenlijk heel zielig. Mam had hem net gewassen omdat hij een aantal dagen ziek was en een aantal keer had overgegeven. Ook over zijn vachtje, zielig! Dus hij moest even worden schoongemaakt. Gelukkig nu wel weer helemaal beter.

Date ideeën

Ook was ik zondag aan het werk voor mijn eigen blog. Er komt vrijdag een blog online over een dating app. To be continued;) Ook heb ik een blog geschreven over Kaapstad in Europa. Heb je die ook al gelezen? Je vindt hem hier!

En hoe was jouw week?

Jenny

Volg mij ook via Bloglovin, Facebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (0)

Leave a Comment