#8 Photo diary

IMG_7206

Een nieuwe week, een nieuwe photo diary. Kijk je mee?
Ik begon de week met een pindakaas/banaan tosti. Ik vond hem alleen niet zo fotogeniek.. Iemand tips? 😉

Ik begin weer progressie te zien! M’n buik en armen gaan weer goed.

zoete aardappel geitenkaas

Dit moeten jullie echt allemaal proberen hoor jongens, zoete aardappel met geitenkaas en koriander (recept). Heerlijk!

IMG_4131

FROZZ is weer open!! Yeahhhh & ik was gewoon de eerste klant van het jaar! Awesomeness!

IMG_4079

Koffie is mijn vriend tijdens het studeren:)

IMG_4106

Yesss, mijn body & fit bestelling! I <3 deze pinda & cacao pasta!

IMG_4173

Ook deze reep heb ik besteld.. Ik moest en zou hem proberen want het heeft een pindakaas smaak. Het is wel een calorierijke reep maar het is elke calorie helemaal waard. Jeetje wat LEKKER! Prima studie-tussendoortje;)IMG_4169

Deze bloemen gaf ik aan Nigel, om hem te feliciteren met zijn nieuwe baan. Ik vond ze eigenlijk zo mooi dat ik ze op mijn instagram had geplaatst. Grappig om alle reacties te lezen haha, iedereen ging er vanuit dat ik ze had gekregen.

IMG_4094

Zoete aardappel frietjes!!

IMG_4217

Op naar selfiemade!

IMG_4233

Vrijdag was het #selfiemade event! Christel en ik waren de laatste sprekers van de avond… Ik vond het een tikkeltje spannend maar het was zo leuk jongens! Super lief dat jullie er allemaal waren. Ik wil zulke avondjes vaker doen:)

IMG_4224

Heerlijke hapjes en drankjes van LiteDark!

IMG_4291

Super leuke polaroid met Christel!

IMG_4342

En deze chocoladereep van Tony Chocolonely kreeg ik mee naar huis. Chocolade & Drop.. Weird combination. Ik kocht deze smaak zelf niet omdat deze combi me gewoon niet trok. Ik heb me erg vergist. Een van mijn favorieten! De dorpsmaak is heel subtiel, misschien zelfs een beetje te subtiel!

FullSizeRender-3

Zaterdag nam ik een kijkje bij Door Meal. Hannah was de hele dag aan het shooten samen met Simone van Simone’s kitchen en ik mocht een kijkje nemen. Wat heb ik veel geleerd en wat was het leuk om dit te mogen zien. Hannah is zo goed bezig. Ik kan niet wachten tot Door Meal live gaat!

IMG_4283

Lekker trainen tussendoor, ik was toch al in de sportschool bij Sports World!

FullSizeRender-2

Zondag was het family day en ben ik met mijn broertje langs The Butcher gegaan. Ja, mijn zoektocht naar de beste burgers van Amsterdam loopt nog steeds! Als toetje even naar de Yoghurt Barn.. Ik kon niks meer op maar mijn broertje is een grote eter 😉

IMG_4348

Nu even languit op de bank en even wat schoolwerk verrichten. Inclusief deze reep hihi. Ik heb weer leuke recepten gemaakt deze week. Kijk er naar uit om deze weer met jullie te delen 🙂

Hoe was jullie week lieve lezers?

Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (20)

 • Reply

  Wat een prachtige bos bloemen!! Je ziet er super goed uit!

  • Thanks Nathalie, lief!

 • Reply

  Dat ziet er allemaal weer goed uit!!! Kun je eens een dagje food dagboekje doen? Dat vind ik altijd zo interessant 🙂

 • Reply

  oew die yoghurt barn foto’s toch aaahh!! moet echt weer naar amsterdam je steekt me aan 😛

  En dan ook maar eens een kijkje nemen bij SLA hoor daar ook goeie dingen over, Zijn er salades die jij aanraad??

  Liefs Sandra
  p.s kan niet wachten tot de volgende photo diary super leuk ga zo door 😉

  • Ah wat leuk, dankje Sandra! Bij SLA ben ik al maanden niet geweest. Ga er toevallig donderdag weer heen. Ze hebben een nieuw lente menu!

 • Reply

  Klinkt als een leuke week! Aangezien je nog opzoek bent naar de beste burgers, raad ik je Ellis Gourmet aan. Is nieuw in Amsterdam en erggg lekker! Thrill Grill smaakt ook erg goed :D.

  Liefs,
  Hazal

  • Daar ben ik langs geweest maar ik vond deze helaas erg tegenvallen 🙁 Misschien lag het aan mijn keuze?

 • Reply

  Ziet er goed uit allemaal! Ben erg benieuwd naar de body&fit pinda cacao pasta!!

  • Zo lekker is die… yum!

 • Reply

  Jaaa #selfiemade was echt leuk! zeker vaker doen 🙂

  • Leuk dat je er was Frederieke! Hoop dat er gauw weer zo iets komt:)

 • Reply

  Leuke diary en wauw, wat een buik!

  • Dankje Anne 🙂

 • Reply

  Goedemorgen!

  Klinkt en ziet er uit als een drukke, maar toffe week. Fijn dat de nieuwe reep van Body&Fit een aanrader is, dan gaat hij snel hier ook in het winkelmandje.
  Ik had vooral een leuke week. Amsterdam, IKEA, Utrecht en lekker studeren in de Bagels&Beans. Op naar de nieuwe week, weer knallen!
  Een hele fijne week gewenst! 🙂

  Liefs, Marlon

  • Oeh leuk, naar de ikea! Vind ik altijd een leuk ‘uitstapje’ haha. Veel gekocht? Jij ook een hele fijne week toegewenst!

 • Reply

  Wat een heerlijk weekje weer (:
  Mooie lepeltjes trouwens bij de koffie!

  • Ja he? Vond ik ook! Zijn helaas niet van mij 🙁

 • Reply

  Looking good, mooi buikje! Jeej, binnenkort lekker Frozz halen.

  • Thanks Nadia! 🙂

Leave a Comment