#86 Friday Favorites

Lollapalooza

Een veel te leuk festival in Berlijn samen met mijn zusje, weer nieuw servies voor mijn collectie, een toffe winactie waarmee je een fotoshoot (ja, echt!) kunt winnen met je kat en het nieuwe kookboek van Jamie Oliver. Love it!

Favo activiteit:

Afgelopen weekend was ik dus samen met mijn zusje op perstrip naar Berlijn. We gingen met Festival Travel naar Lollapalooza en dat was zó leuk. Lollapalooza is een van de grootste en jongste muziekfestivals van Europa. Het festival waaide drie jaar geleden voor het eerst over naar Europa. Het wordt namelijk ook gehouden in Chicago, Buenos Aires en São Paulo. Daar is Berlijn nu ook aan het rijtje toegevoegd. Ik was zo benieuwd.

Het was overigens de eerste keer dat ik samen met mijn zusje naar een festival ging en ook meteen eentje in het buitenland. Het festival duurde twee dagen en beide dagen waren geweldig. The highlights? The XX, Mumford & Sons, Two Door Cinema Club, Rudimental, Galantis en Hardwell. We hebben het echt naar ons zin gehad en ben super dankbaar dat ik dit soort events en reizen mag doen.

Favo optreden:

Mijn highlights heb je net kunnen lezen maar het vetste optreden vond ik toch die van The XX. Ik had ze al eens op Lowlands gezien en ze waren weer net zo goed. Kippenvel momentje! Ik houd echt van hun muziek. Meer fans?

Favo foto:

🌅❤️ @rafaellavn

A post shared by Jenny Alvares (@jennyalvares) on

Een selfie tijdens golden hour doen het altijd goed 😉 Ik zweer bij deze highlighter van Revolution.

Favo winactie:

Geen woorden meer nodig volgens mij he? Alles staat in de caption dus hup, posten die foto met je furry friend!

Nieuw servies:

Cooking Life

Dat ik van mooi servies houd heeft Cookinglife goed opgemerkt. Ik kreeg deze zwarte/grijze borden en koper bestek van ze. Die kleurencombinatie vind ik echt prachtig. Nieuwsgierig geworden? Het bestek kun je hier terug vinden en de borden hier!

Favo kookboek:

5 Ingredienten Jamie Oliver

Ook kreeg ik dit boek binnen van Jamie Oliver en ik ben fan. Alles met 5 ingrediénten, het is echt een awesome boek. Ook hoe het is vormgegeven vind ik geweldig. Ik zal er gauw iets uit maken en deze met jullie delen. Dan volgen er ook wat meer foto’s uit het boek, zodat je een beeld hebt.

Heb jij een leuke week gehad?

Jenny

Volg mij ook via Bloglovin, Facebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (0)

Leave a Comment