#9 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere het nieuwe kookboek van Daisy & mijn liefde voor Justin Bieber. Kijk je mee?

Favo video:

2015 was het jaar dat we schaamteloos naar Justin Bieber mogen luisteren toch? Ik maak er maar al te goed gebruik van. De eerste carpool karaoke met Justin Bieber met James Cordon kennen jullie waarschijnlijk al he? Dit is de tweede & I love it!

Favo (kook)boek:

9200000046118540

Trots op Daisy! Vorige week was ik op haar boek lancering en heb ik voor het eerst door het boek gebladerd. Ik vind het echt een top boek! Niet alleen recepten maar ook veel informatie over voeding, sport en gezondheid over het algemeen. Echt een aanrader!
€20 op bol.com!

Favo fashion item:

Deze hyperskin broek van Replay. Ik kreeg deze drie weken terug opgestuurd om uit te testen en ik heb hem echt heel vaak aan. Hij zit zó lekker! Hij lijkt op een echte jeans, en dat is het ook, maar hij is echt super stretchy. Op het oog lijkt dat het niet en dat vind ik zo fijn aan deze broek. Ik heb er nog geen work-out in gedaan maar blijkt dat dit ook mogelijk is. Snel maar even uit proberen!

Favo moment:

IMG_4768

Op de bank in dit mooie huis <3

Favo maaltijd:

magere pasta carbonara

De magere pasta carbonara van Jamie is echt to die for! Beloof je dat je hem ook eens maakt? Recept is hier te vinden!

Favo eiwitreep:

IMG_1762

Een bommetje qua calorieën voor een eiwitreep (namelijk 350..) maar oh zooooo lekker!!! De Oh yeah bars kun je bestellen bij Body & Fit voor €24,90

Happy friday & enjoy you weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (5)

 • Reply

  JENNY CHECK DEZE 🙂

  https://www.youtube.com/user/THEEDGEnz

  #Belieber

 • Reply

  Wauw die pasta ziet er heerlijk uit! Ga ik ook een keer maken. Wat een prachtige bank inderdaad.

 • Reply

  Ah die Oh Yeah bars zien er goed uit. Heb nu trek en na het zien van die foto al helemaal haha. Wel erg veel calorieën ja…

 • Reply

  Wauw wat is je huisje mooi! En wat een fijn lijstje 🙂 hoop dat je je weer iets beter voelt!

  • Haha I wish, helaas niet mijn huis! Maar mooi he?! En lief van je! Het gaat goed met me!

Leave a Comment