#9 Photo Diary

Een nieuwe week, een nieuwe photo diary. Kijk je mee?

Maandag stond ik achter de braai bij Tour de Franzie! Francien geeft samen met Adidas over heel Nederland trainingen waar je de nieuwe Adidas Boost kon uit testen. Aan het einde van de training werd er door Nigel en mij heerlijk gekookt!

AH Bio

Dinsdag was ik bij de opening van de Biologische Pop-up store van Albert Heijn. Hier lees je er meer over!

IMG_7892

Nigel heeft les gehad in sushi maken, voor zijn nieuwe baan bij Door Meal.. Jaja, binnenkort kan jij ook van zijn gerechten genieten want hij werkt nu voor DoorMeal als Creative Culinary Creator. Thuis wilde hij ook even oefenen en natuurlijk wilde ik daar ook wat van leren dus besloten we woensdag om half 11 in de avond sushi te gaan maken. Het resultaat mocht er zeker wezen. Zo lekker!!

IMG_4506 FullSizeRender

Woensdag ochtend begon mijn dag al vroeg, ik was namelijk uitgenodigd om te ontbijten bij Glamour. Een heerlijk ontbijtje van Lavinia GoodFood stond voor ons klaar en heel leuk nieuws.. Jullie hebben het nu vast al duizend keer voorbij zien komen maar juni is de Glamour Health Challenge maand en staat dus in het teken van gezond eten, sporten en je fit voelen. Zes juni is de kick-off! Een bootcamp waar je gratis naar toe kan onder leiding van niemand minder dan KAYLA ITSINES. Super leuk! Je aanmelden kan hier.

FullSizeRender-1 IMG_4516

Mijn zusje is weer BACK IN TOWN. Ze woont namelijk in Plymouth (Engeland) en dus zie ik haar niet zo vaak. Frozz ijsje to celebrate!

Vorige week besteld en nu al bijna op.. De Protein & Oats Peanut Butter bars zijn echt te lekker. Ik ga maar weer een bestelling plaatsen.. oeps!

IMG_4552FullSizeRender-2

Donderdagmiddag was ik uitgenodigd bij SLA op de middenweg. Hier was ik nog niet geweest en was ik er erg benieuwd naar. Ik heb vroeger in deze buurt gewoond, dus dat is erg leuk. We kregen het nieuwe lente menu te proeven en deze was zeer geslaagd! Zo lekker allemaal, ik kom snel weer langs!

FullSizeRender-3 IMG_4636

Vrijdag was een van mijn beste vriendinnetjes jarig. Met een grote bos bloemen en cupcakes van de Drie Graefjes ging ik haar kant op!

IMG_4630

Nigel kwam ook even langs om wat sushi langs te brengen. Zo lekker!!!!

IMG_4689IMG_4690

Zaterdag: Culy festival!!! Wat een eet-festijn. Ik ging er heen met mijn zusje, Nigel en collega’s van Personal Body Plan. We hebben ons tonnetje rond gegeten 😉 Zo lekker was alles!! Ready for some awesome foodpics?

IMG_4695 IMG_4700IMG_7907IMG_7908 IMG_7911

Echt te lekker eten allemaal!

FullSizeRender-5

Zondag aan de studie en receptjes voor jullie gemaakt. Stay tuned!

Zo – best een leuke week achter de rug met heel veel eten als ik het zo allemaal terug zie! Hoe was jullie week?


Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (10)

 • Reply

  Wat ontzettend leuk voor Nigel zo’n baan (en voor jou ;)).
  Verder ook een super diary, veeel toffe dingen (maar je werk ook keihard, dus dat moet ook). Fijne week deze week!

  • Jaaa, super leuk. Ben echt heel blij en trots op hem 😀

 • Reply

  OOOOOOOH!! Een vriend, die je sushi maakt en komt brengen! Wat geweldig!!
  En dat haar van je zusje. Dat wil ik!

  • Haha jaaa, heb ik wel even geluk mee! Ja m’n zusjes haar is echt zo lang en mooi, ben ik ook wel jaloers op

 • Reply

  Ah wat leuk het Culy festival. Daar had ik ook wel heen willen gaan, haha! Leuke foto’s!

  • Volgend jaar zeker gaan!

 • Reply

  Hahah hele leuke foto’s! Ga volgend jaar ook naar het Culy festival!

  • Jaaa, doen hoor! Volgend jaar ben ik ook weer van de partij!

 • Reply

  Wat een luxe een man die zulke lekkere sushi voor je kan maken! Ben ik jaloers op hoor, haha! Geniet ervan.

  • Dat doe ik zeker 😀 Dankjewel!

Leave a Comment