Avocado geitenkaas tosti

geitenkaas avocado tosti

Zin in een tosti maar niet weer de standaard ham/kaas variant? Probeer deze avocado geitenkaas tosti eens! Lekker, voedzaam en bovendien zo klaar. Dit recept is voor 1 tosti.

Ingrediënten Avocado Geitenkaas Tosti:

 • 2 sneetjes (spelt) brood
 • 30 gram geitenkaas
 • 1/4 avocado
 • 2 plakjes kipfilet
 • Peper & zout

Bereiding Avocado Geitenkaas Tosti:

Prak de avocado en smeer deze over 1 boterham. Kruimel hier de geitenkaas over en leg er de plakjes kipfilet op. Wat peper en zout naar smaak toevoegen. Leg hier nu het andere sneetje brood op en doe je tosti in de oven of in de grill/tosti-apparaat. Even wachten en je hebt een heerlijke tosti!

Eenjoy!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (10)

 • Reply

  Je zou de kipfilet ook eens kunnen vervangen door coburger of iets in die richting, zo maak ik hem wel eens, en met wat plakjes tomaat, ook erg lekker! Maar aangezien ik nu kipfilet in huis heb ga ik vandaag jou versie proberen!

 • Reply

  Hmm ziet er heerlijk uit! En voor de verandering eens alle ingrediënten in huis, dat wordt smullen!!

 • Reply

  Ik heb m gisteren gegeten, maar dan zonder kipfilet. Was een succes!

  • Yeahh, leuk om te horen!

 • Reply

  Helaas ben ik niet zo’n geitenkaas liefhebber maar ziet er wel erg lekker uit! Ik denk dat ik dit eens ga proberen met mozzarella o.i.d.
  Liefs Lonneke

  • Oeh.. ook erg lekker!!

 • Reply

  Is de avocado erg overheersend? Het ziet er lekker uit, maar ik ben niet zo’n fan van avocado.

  • Hmm overheersend is hij niet maar je proeft het natuurlijk wel!

 • Reply

  Ziet er lekker uit!

  • Dat is ie ook zeker!

Leave a Comment