Avocado toast met mango, chili en limoen

Avocado toast met mango

Avocado toast, wie ken het niet? Je hoeft Instagram maar te openen en je komt binnen no-time wel een foto tegen van dit simpele “gerecht”. Ik heb er een super lekkere variant op! 

Deze variant is lekker, zomers en fris door de heerlijke mango die er bij zit. Het is eigenlijk geen recept te noemen maar toch wil ik hem graag met je delen want deze avocado toast is onwijs lekker!

Hoe maak je deze avocado toast met mango, chili en limoen? (2 toast)

 • 2 boterhammen
 • 1/2 avocado
 • 1 limoen
 • 1/2 mango
 • Peper & Zout
 • Gedroogde chilivlokken

Avocado toast met mango

Hoe maak je het?

Meng de avocado met een beetje peper en zout in een kommetje. Grill de broodjes ongeveer 5 minuten tussen de contactgrill. Heb je geen contractgrill? No worries! Maak de toast dan in een koeken- of grillpan, oven of een tosti-ijzer. Schil in de tussentijd de mango en snijd de mango in dunne plakken of schaaf deze in plakjes met de kaasschaaf. Smeer de twee toastjes met het avocado mengsel en leg hier de mango plakjes op. Rasp er wat zeste van een limoen overheen en maak af met wat chilivlokken. Enjoy!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (2)

 • Reply

  Oh wat een lekkere combinatie, weer eens wat anders dan de standaard avocado toast met poached egg!

 • Reply

  Wat grappig, ik had nooit aan deze combinatie gedacht! Avocado met aardbeien, geitenkaas en wat balsamico is ook een lekkere en niet zo standaard combinatie!

Leave a Comment