Blue Glue Bikinis

Blue Glue Bikinis is een frans merk die beach wear maakt in Bali, Indonesia.Elk seizoen komen ze weer met unieke bikini’s met de mooiste prints en designs. Misschien ken je dit merk al van de populaire ‘V-bone-bikini’? Het is echt mijn favoriete bikinilijn en mocht ik nou net de designer kennen..

De bikinilijn Blue Glue Bikinis is een familiebedrijf van vriendinnetje van mij, Jenna Bitar. Ik heb haar een aantal jaar ontmoet tijdens het reizen door Thailand en eens per jaar ga ik weer terug naar Bali en zoek ik haar weer op. Jenna heeft mij Bali op een hele andere manier laten zien.  Ik heb ook eindelijk de Blue Glue Bikinis winkels kunnen bezoeken (sommige hebben zelfs een zwembad in de winkel!) en het hoofdkantoor mogen zien.

Ook heb ik een aantal shoots bijgewoond en heb ik zelfs model mogen staan voor de collectie “Byzance.. a golden summer”. Dit was echt een hele vette ervaring. Hieronder kun je de video zien van deze collectie. Kun je me al spotten?

Deze shoot duurde echt een hele dag, van 8 uur ’s ochtends tot 1 uur ’s nachts maar ik zal het nooit vergeten! Ik vond het zo onwijs leuk en vooral de locatie was net een sprookje. Ik vind het echt ongelofelijk vet dat ik voor mijn favoriete bikini lijn model heb mogen staan. De making off kun je hieronder bekijken!

In tussen heb ik al vier bikini’s van Blue Glue Bikinis in mijn kast liggen, waaronder de v-bone bikini (my favorite!) en ik kan niet wachten om ze weer te mogen rocken! Blue Glue Bikinis kun je helaas niet hier in de winkels kopen in Nederland maar wel gewoon online bestellen op de site www.blue-glue.com.

Neem eens een kijkje op hun site zou ik zeggen, ze hebben echt een hele grote collectie en ze komen heel vaak weer met iets nieuws. Ook kun je ze volgen via facebook en instagram, zo blijf je up to date!

Z0L7722 Z0L7646-1024x682 byzance-2-1024x682 bysance

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (11)

 • Reply

  Je ziet er echt geweldig uit!
  Jammer dat ze niet in winkels te koop zijn. Vindt online bestellen toch altijd lastig met de maten enz.

  • Ah dankjewel, ja dat snap ik wel! Misschien als je een keer in Thailand/Indonesië bent. Ze zijn echt heel mooi!

 • Reply

  Wauw!!! Wat moet dat een bijzondere ervaring zijn geweest!
  Nou, je werkt er hard genoeg voor dus wel verdiend!!

  • Ja, het was zeker een hele bijzondere ervaring! Dankjewel!!

 • Reply

  wauw je ziet er prachtig uit!

  • dankjewel! <3

 • Reply

  Je ziet er prachtig uit!!!!

  • Thank you, lief!

 • Reply

  Prachtig Jenny! Beauty ben je!

  • Ah super lief Marieke, dankje!

 • Reply

  Oeh dit wisten we nog niet! Super leuk:)

Leave a Comment