Body & Fit Lookbook Summer 2015

Body & Fit Lookbook

Beter laat dan nooit! Het Body & Fit lookbook is al een tijdje uit. Een tijdje terug hebben we een fotoshoot gehad en dankzij lieve Fotografe Joyce Bongers zijn de foto’s echt zo gaaf geworden! Wat ben ik trots op het resultaat:) Ik vond het echt super leuk om te doen. Fotoshoots doen vind ik sowieso altijd leuk en in teamverband al helemaal! Hieronder een aantal foto’s .

Body & Fit Lookbook foto’s

Body & Fit Lookbook Body & Fit Lookbook Body & Fit LookbookBodyFit_samen (5)

Het hele lookbook kun je vinden op www.bodyenfitshop.nl
Heb jij al een kijkje genomen?

Vind hier alle artikelen over Body & Fit!

Jenny

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (0)

Leave a Comment