Boekweitwrap met Aardbei & Balsamico

Boekweitwrap

Aardbei & balsamico. Het klinkt misschien gek, maar is ZO LEKKER!
Zin in heerlijke lunch? TRY THIS COMBO! De romige ricotta, zoete aardbeitjes en balsamico is to die for..!

Wat heb je nodig voor de boekweitwrap (voor 2 personen)

• 50 gram boekweitmeel
• 1 eiwit
• 100 ml water
• 1/2 theelepel kokosolie/olijfolie (3 gram)

• 2 eetlepels ricotta
• Handvol verse aardbeien
• Verse basilicum
• Balsamicostroop

Mix het boekweitmeel met het eiwit en het water. Verhit een klein beetje kokos/olijfolie in een koekenpan. Bak hierin de wraps op laag vuur. Laat deze even afkoelen en besmeer met de ricotta. Verdeel de aardbeitjes en basilicum over de wrap. Maak af met wat balsamicostroop.

Voor de variatie kun je de ricotta eens vervangen door geitenkaas. Ook erg lekker! Enjoy!


Vere

Volg mij ook via mijn blogInstagram en Facebook!

Ik ben Jenny en ik vind het heel leuk dat je op jennyalvares.com komt kijken. Hier schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wil delen. Over lekker eten bijvoorbeeld maar ook over mijn avonturen op de mooie reizen die ik maak. Als je van eten, reizen en genieten houdt, voel je je hier helemaal thuis.

Comments (0)

Leave a Comment